Пиво Фест во Прилеп 2008 година

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
^Exotic^ грешка си .. не пренојќија .. сабајлето после отворањето ги немаше јас тогаш си реков дај пак вода да се напијам и нема ..
За ови само од по 5оденари треба и да не се тепаат .. и сега овие ќе завршат во некоја викендица ..
Scofield па да ти казам можи и така ние не одбиваме ..
Кајганџи некој ако планира да иди кажете да ве пречекаме ова она ..
Да видите што е скара па за пиво да не ви спомнувам и ред други работи ...
Поздрав ;)

Ako bide na mogila,posto jas sedam odma preku grobista,a baba mi odma do mogilata moze da organizirame sobi za spijanje na kajgandziite,sto ke dojdat...Eve jas prifakam odma dvajca od forumov da mi bidat gosti...:) i onaka cela nojk ke se pijancime::)

И има нешто околу конечен датум?

ko bajagi od 28 do 1 da bila na mogila,kako so slusam jas....

Мислам дека ширите дезинформации.
:toe:
Од проста причина што Пиво-фест оваа година нема да има.
Тој што ја има лиценцата е у затвор...
А и таква манифестација не може да се спреми за два дена.
Треба време за да се организира се.
За лиценцата за пиво фест се спрема еден дечко(мој добар познаник) со кој неодамна правев муабет околу Пиво фестот. За тоа доколку има ќе знаете точен датум од самиот организатор:)

Незнам што толку се палите на ПивоФест, кога секоја година е за никаде.
Една кригла пиво е дупло поскапа од обично као што оди.
Скара никаква на секој чекор и таа скапа у пичку матер.
Пивото е иначе за никаде, тотално стално си идиме со другариве купуваме пиво од продавница.
И не е ништо посебно, досадна вечер со многу гужва, исто е пиењето и слично.

Незнам што толку се палите на ПивоФест, кога секоја година е за никаде.
Една кригла пиво е дупло поскапа од обично као што оди.
Скара никаква на секој чекор и таа скапа у пичку матер.
Пивото е иначе за никаде, тотално стално си идиме со другариве купуваме пиво од продавница.
И не е ништо посебно, досадна вечер со многу гужва, исто е пиењето и слично.

Tочно:)
Скарата тогаш баш не чини, сето чкарт месо тогаш го даваат.Во обичен ден е далеку поуба.Пивото дупло поскапо, наместо да е поевтино за рекламација.Мене ми е интересна гужвата, тоа само.Инаку, во обичен ден подобро и поевтино се поминува:)

E шо е интересно во гужвата освен шо мојш да плескаш по газ типки и да не знаат дека си ти...друго не глеам:)
Али идат луѓе од секаде.....можи има дружење.

E шо е интересно во гужвата освен шо мојш да плескаш по газ типки и да не знаат дека си ти...друго не глеам:)
Али идат луѓе од секаде.....можи има дружење.

Едно тоа што го кажа.Друго, најинтересно е кога некој ќе помине покрај тебе, и некој другар со кој си излезен.Мислам меѓу вас.И после барај се цела вечер:pos2::pos2:

Ајде честито.Го чекавме и дочекавме:)

Ajde sea prilepcani da se organizirame da gi pribereme kajgandziive na gosti:)...Jas nudam 2 legla,ako e nekoj zainteresiran posle pijanka na niva da go nosam na tutun berenje:)...lolz!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom