Пиво Фест во Прилеп 2008 година

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 февруари 2007
Мислења
234
Поени од реакции
10
Локација
Прилеп
Здраво на сите по кизнеј колку време ..
Е вака едно мало но за неккого и поголемо проблемче за дискутирање и образложување ..
Во Прилеп се штират многу гласини за пиво фестот.
На пример тоа кога ќе се одржува .. Каде ќе се одрже и најмогу шпекулации и гласини за датумите секој кажува како него му одговара ..
Па така и да се разбијат гласините дали некој за сигурно знае кога ќе биде тоа каде и се друго ..
Поздрав ;)

A бе у qrac со то пиво фесто. Дури бев на одмор од 8 до 21 јули, се велеше дека тогаш че било. Си ојме дома, не е почнат. Па велеја демек Скопје че бил, оти лиценцава ја изгубиле глупациве. Па велеја Септември че бил (WTF). Па сеа последна новост е дека че бил од 29-31 Август. Че видиме.

Е па и јас така разбрав дека од 29 ќе почнел ..
Ама разбрав и од 7ми сега дека ќе биде и од 24 овој месец ..
И можно било и могила ама нема теорија кај ќе собери толку народ онаму .. шумана ќе ја запала толку му држи на некој ..
Времето ќе покаже ама најубаво е некој да има слушнато од пивариве или од стараџиве да му има кажано .. ово од 7ми демек од скараџи било кажано па ќе видиме ..
Поздрав ;)

абе јас се стегам да одам каде и да е... мене колешка од факс од прилеп ми реше дека околу 20ти ќе бил

И јас слушнав дека на Могила че бидел...оти бе велиш дека нема да има место,шуба е напраена сега Могилана,има да не збери сите,и а и плус нема да смрди на амојнак следните две недели в чаршија:wink:

Абе за тоа могилата што ја направија свака му час од таму не сум мрднат ...
Секој ден после 19ч сум таму играм одбојка и баш е рекреативно ..
Таман ние ќе играме други ќе гледаат ќе се навива има да биде лудо :D
Поздрав ;)

Тоа не се ни спомнува ни прашува а камо ли па на ум да ни падни такво нешто :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Само со исав да е се .. да не му прајме промет на болницата и брзата помош ( што навистина е брза имам почуствувано на моја кожа ) ..
Важно ќе има за сите работа да не стојат со празни раце .. барем ќе се пија едно и еднинствено е :D
Поздрав ;)

Тоа не се ни спомнува ни прашува а камо ли па на ум да ни падни такво нешто :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Само со исав да е се .. да не му прајме промет на болницата и брзата помош ( што навистина е брза имам почуствувано на моја кожа ) ..
Важно ќе има за сите работа да не стојат со празни раце .. барем ќе се пија едно и еднинствено е :D
Поздрав ;)

dada u pravo si .....epa sea nekojn ke pie nekoj ke raboti toa e ...haha

Ама најтешка работа е да се пија и да се опијаниш ... :nesvest:
Во тоа е штосот :D:D:D
Али СупЕр ќе биде .. кога не било па сега да не биде :):baeh:

Слаби се во организација прилепчани... Ни точен датун не се знае :)

Има форумџии од Прилеп со кои може да направиме пивопијски натпревар? :)

Мислам дека ширите дезинформации.
:toe:
Од проста причина што Пиво-фест оваа година нема да има.
Тој што ја има лиценцата е у затвор...
А и таква манифестација не може да се спреми за два дена.
Треба време за да се организира се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom