Пиво Фест во Прилеп 2008 година

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
Ненормална работа бе, изгледа ќе биде 29 и 30 август и 1 септември.Арно беше досега во јули, шо му фалеше не знам.А мислам дека сепак в чаршија че биди.Така слушнав:toe:

Зевсе, ништо чудно и да не се одржи годинава:)

Мислам дека ширите дезинформации.
:toe:
Од проста причина што Пиво-фест оваа година нема да има.
Тој што ја има лиценцата е у затвор...
А и таква манифестација не може да се спреми за два дена.
Треба време за да се организира се.
ај не ми крши срце.. јас до прилеп ќе ја одам ти вака да ми го спукаш

Ами тој мислиш нема роднини кој можа да го организира пивофестот?
Нема врска то шо тој е во затвор...

Уште поубо да ти кажам искрено. Ем че си пијаме/јадиме цел Август, ем нема да ни се наплатува дупло поскапо. :je:

Охоо добро е што небеше ко лани :) порано, така да и оваа година ќе идаме прилепо :) само дан има пукање пак да знајме да се спремаме :) (се зезам) лани беше грејт пиво и скаричка за безпари шо се велит :) се гледаме кајганџии во градо на мајмуните :)

Абе ко прво треба мн финансии .. ама и се чекаат од одмори да се вратат некои важни ..
Односно што и да зборуваме се е шпекулација само си нагаќаме ..
Ама да се однесуваме ко што рековме малце оптимистички и еве сега и Џумерко го направија па за пиво фестот и ќе ја прават ако имате слушнато најубавата и најсовремената општинска зграда во Македонија кај домот на АРМ!
Тоа ќе биде јако па камо за една традиција да не се продолжи лани и беше тој што е од Германија ја подржа ..
Едноставно че га биде :D
Поздрав ;)

Абе ко прво треба мн финансии .. ама и се чекаат од одмори да се вратат некои важни ..
Односно што и да зборуваме се е шпекулација само си нагаќаме ..
Ама да се однесуваме ко што рековме малце оптимистички и еве сега и Џумерко го направија па за пиво фестот и ќе ја прават ако имате слушнато најубавата и најсовремената општинска зграда во Македонија кај домот на АРМ!
Тоа ќе биде јако па камо за една традиција да не се продолжи лани и беше тој што е од Германија ја подржа ..
Едноставно че га биде :D
Поздрав ;)

Хаха, мислиш ваљда ИТАР ПЕЈО го направија споменикот. Иначе да се кажеше ОД ПОРАНО кога ќе беше точно пиво-фестот, мислам дека сите би направиле распоред да одат и на одмор и на пиво-фест. Штета, оваа прекрасна манифестација пропаднува. Сепак, скарата и пивото не пропаднуваат, барем не во Прилеп. :smir:

Не ова нема врска со Пиво Фестот .. ова е манифестација ко забава нешто
ќе биде .. Ама пак ќе биде супер оваа ..
А за ИТАР ПЕЈО етен итар дури и шепутките од бронза од што беја му ги украдоја за тоа ние не сме за нешто да ни направат после оти немало ништо оти не се цивилизирани за ота за тоа е така ..
Поздрав ;)

Ајде добредојдени ќе бидите x)x)
Гостопримливли сме ние ... само да се дознае уште точниот датум .. али и тоа ќе биде што не било :):):)
Поздрав ;)

Колку се изнервирав.Срам да им е на тие што ги украдоа славините од статуата.Ало, нецивилизирани говеда!3 дена стоеја и ги украдоа!За шо?Ги продадоа за старо железо.Глупаци.Умрени за пари.Не да се вработат негде легално да добијат пари, со крадење сакаат.Е нема да цвета Прилеп дури има такви гниди.А ги има многу.

Малце забегав јас:)
Кајганџии, добредојдени сте на Пивофест, ако се одржува.А се надевам ќе се одржи:helou:

Mene pivo fest nekako mi e festival ko za luge sho ne se od gradov.Nas na Prilepchanive preku gla ni e od skara i pivo.Ako e za to sekoj den polni ni se kafanite.Neka vida malce drugive sho e ubajna,nie od ponastrana malce ce gledame.Neka ni gi osta vo gradov parinata pa posle ce si sednime rajat fkafana na skariche i na pivce :D:D:D

Ouuuff ....ova ko nekoj ohridzanec da go kaza :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom