Пиво Фест во Прилеп 2008 година

• Креатор на темата Креатор на темата G_O_C_E
  • Време на започнување Време на започнување
Inace po povod pivofestot,cenite na hotelskite uslugi vo site hoteli vo pp se za 20% poeftini...Pa izvolte narode!!Se nadevam na dobra zabava!
А може некој да ми даде линк да видам каде има за смештај во Прилеп.

a be idam i ja so ekipa od kavadarci i strumica ke bide dobro,sekoa godina idam samo mesto tesko se fasta

Кажувајте кој че идите за сигурно,да се собериме на една пијанка,да видиме кој сме,зошто сме и до кај сме :):):)

Vrni,ama prevrna..Koj e za v carsija neka se javit...Utre vo 14h sobir pred spomeniko na Aleksandar Makedonski...Koj ne e na rabota neka dojdi..Ce ima besplatni cashi za pivo!!:)(plasticni)....:)

Да ве којам во анусо, никој не запали бакла... со никој не се запознав. Шо форумџиии сте?

Иначе убо б еше, се изнапив се изнавеселив, гхо видов Џумерко и то.

Еј вечерва стварно закон вечер.Многу убо си поминав:)

слушам од другари од Прилеп многу јако било вечерва :vozbud:

Ооооооооооооооооооооо вечерва беше прав пиво фест! Хахахах.. барем за мене!

:))

Не беше лоша иако стејџот кај транс беше Like Shit. Танчерките супер беа, музиката супер, не гушеа што е најважно со хаус, туку Psy Транс, голема доза на Дркаџии,селани, и пијани глупаци кои се губеа безнадежно во брзиот и несфатлив ритам за ним, сите мобилните и ги снимаат тангата на танчерката и слично,тепачка по некоја и така помина и таа вечер.
Најтешко срање е шо озвучувањето му е катастрофа. Толку слабо озвучување незнам зашто наместиле стварно,али ептен беше тивко од дома да го земав од Двд-то појако ќе беше.
Толку.

Сега само што си дојдов од Прилеп.Јас супер си поминав на пиво фест.Се изнајадов(мн бев гладна дури седнавме ме искорна желудников:wink:),мразам пиво ама испив една чаша онака од мерак,приметив дека Пилева пееше дури се шеткавме покрај штандовите.После застанавме кај танчерките на багери или што и да беа играа скоро голи на тоа ладното,а идиотско беше што одоздоле дечишта ги маваа со шишиња кога ги симнаа се навртеа сите со мобилните како да не виделе девојка малку бедно беше тоа.Многу ладно оваа година измрзнавме ама во глобала убаво беше.:pipi:
А да ќе заборавев абе прилепчани големи фалбаџии биле тоа не сум знаела:toe:

а бе закон е пиво фест...многу ми се оде таму...ама препрека школотоооо:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom