Си слушнал дека има распоред на функција
обичен раборник
:.
::
::
Шеф на одел
И сам докажа дека не си чул за демократија , Бирокаратија распоред на работа.
@Dr_ViRuS...а си слушнал ти за хиерархија и тежина на одговорност, спрема висина на функција?
А ова со демократијата...појма немам зошто си го напишал.
Искрено кажано да во Струмица има многу прост народ.
Кажи отворено пријателе што ти лежи на душа. По десетти го кажуваш ова. Кажи дека ти простиот народ го поистоветуваш со сдсм, а од друга страна велиш дека не заземаш партиски став.
Не велам јас дека си партиски војник, ко што ти ми викаше на мене, туку дека работите ги посматраш малку од портокалова гледна точка...што е твое лично право, и никој не ти спори.
Еве ти пример
Цела недела рмбат по нивите дојде сабота ќе зберат некоја пара опс шабан на пејачката 1000 ден.
После жените биле криви и незнам кој.
Да не се криви тие што се прости и не образувани .
тие попаметните си знаат и се се борат.
Ако ти имаш заебани комшии или познаници што пијат по цела вечер, па после жените им се криви, не мора да ги поистоветуваш со цел струмички народ.На крај краева тоа е лично нивно право, и нема што ти некому да му судиш.
А за Зајко многу работи знам од прва рака има среќа што не е обвинен и за други работи.
Мислиш си слушнал од рекла казала, па макар и од прва рака да се, а тоа се ништо друго, освен шпекулација. Али...доколку имаш докази, ете и така е во притвор. Скокни до Струмица, земи тоа доказите, предади ги во судот, и свршена работа. Во спротивност твоето кажано е само трачање.
Не се потпишаа сите се потпишаа тие што ги вработи Заев .
Е ова ти е бисер на целиов пост.
Доколку вчера се потпишале само 10 000, а за десетина дена сигурно ќе се потпишат најмалку 20 000. Е тоа според тебе значи, дека Зоки за 3 години успејал да вработи 20 000 луѓе, за да сега се потпишуваат.
Па чуму ни е онда Грујо. Он за 3 години на ниво на Македонија не успеа да направи 5 000 работни места, а камо ли 20 000. По твоја логика...Грујо оди си...не те бива, Заев за Премиер!...ма каки Глобал, каква кривична, таков човек не смее да се пропушти.
Како да не му речам прост народ да прекинеш културен настан.
Е пази....за ова делумно се согласувам со тебе.
Но не велам прост народ, туку револтот на народот, понекогаш знае и да испадне од контрола.
Само на Балканот се протестира во одбрана на криминалци.
И многу си грешка дека сум офарбан.
Заради ова првото напишано, мислам дека си она второто...напишано.
До сега на форумов, а и кај пошироката јавност, само оние кои се партиски обоени, имаат таков став дека се протестира во одбрана на криминалци, а делото е уште во почетна фаза...
И ти без срам, тврдиш дека неосуден, тој е криминалец.
Браво...што да кажам.
Најмило ми е кога соговорникот, самиот себе се демантира.
И уште на две три работи требаше да ти реплицирам...но искрено се уморив, така да има време...тука сме.
Поздрав.