30 дена притвор за Заев

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ZAEV GO ZAEBAA..... koja li e vrskata na NG so BC??????

Ха Ха Ха, од кога тоа на Б.Ц му треба помош да за*бе некого , ова е добар увид до кој стдиум на распаѓање е дојдено есдесето.

Ха Ха Ха, од кога тоа на Б.Ц му треба помош да за*бе некого , ова е добар увид до кој стдиум на распаѓање е дојдено есдесето.
хаха... а да не е обратно?

мораше да го ослободи мислам криминалците мораат да си е подржуваат

Значи криминалец си е криминалец и секогаш останува криминалец

Уште еднаш се докажува дека сдс е криминогена партија создадена за крадење уништување на Македонецот

Црвенковски за 2 недели ке поднесе оставка.
Сака некој да се обложиме?

Грдото лице БЦ пак успеа да си ја отстрани единствената конкуренција за прецедник на седесето. Му го поднапика на ЗЗ и го бележа како криминалец, не е ослободен со судска одлука туку вака засекогаш ќе има сомнеж над глата на ЗЗ. :pos2:

мораше да го ослободи мислам криминалците мораат да си е подржуваат

Значи криминалец си е криминалец и секогаш останува криминалец

Уште еднаш се докажува дека сдс е криминогена партија создадена за крадење уништување на Македонецот

Секогаш сум викал дека кога на вам ДПМНОВЦИТЕ ќе ви достават аргументи почнува да ве фаќа паника и нервоза и почнувате со навреди од типод на комуњарски сон, ептен си забегал не вреди да се дискутира со тебе и криминалци и крадење. Тоа ли се твоите аргументи? Инаку ова докажува дека аргументирана дискусија е далеку од вашиот домен па изглеа антените не ви фаќаат до таму :tapp:

хаха... а да не е обратно?

Ај да видиме вака.

Единствен пораз што не беше многу голем беше во Струмица и тоа само поради популарноста на Заев.И сега наместо тој да рече - не ми треба никаква аболиција сам ќе се одбранам и ќе ја тужам државата заради нарушен углед и да има уште поголем респект ние слушаме

епизода 1 Ако не ме осудат не ми треба аболиција,ако ме осудат сакам
епизода 2 Јас не сакам ама поради другите осомничени прифаќам
епизода 3 Откако Б.Ц го аболицира го стави во исто друштво со ‘‘борци за човекови права‘‘,Досте,кршачи на изборни кутии,Амди,......

па сега ти си знаеш дали е обратно

Секогаш сум викал дека кога на вам ДПМНОВЦИТЕ ќе ви достават аргументи почнува да ве фаќа паника и нервоза и почнувате со навреди од типод на комуњарски сон, ептен си забегал не вреди да се дискутира со тебе и криминалци и крадење. Тоа ли се твоите аргументи? Инаку ова докажува дека аргументирана дискусија е далеку од вашиот домен па изглеа антените не ви фаќаат до таму :tapp:

извини тогаш заборавив дека вие сте одредени за вековни владетели и за најпаметните и дека аргументите се секогаш на ваша страна а другите биле сељаци бугари глупаци и незнам што

П.С. иди прошетај бе мочко и земи малце да размислиш што пишуваш а не ми препишувај партиски соопштенија, доста како коњите размислувате малце само малце е доволно да размислите па ќе видите во колкава заблуда сте

Ај доста е за зајчето останува не вратен имотот на граѓаните останува зајче криминалец

извини тогаш заборавив дека вие сте одредени за вековни владетели и за најпаметните и дека аргументите се секогаш на ваша страна а другите биле сељаци бугари глупаци и незнам што

П.С. иди прошетај бе мочко и земи малце да размислиш што пишуваш а не ми препишувај партиски соопштенија, доста како коњите размислувате малце само малце е доволно да размислите па ќе видите во колкава заблуда сте

Ај доста е за зајчето останува не вратен имотот на граѓаните останува зајче криминалец

Како прво не само Глубчо туку и Груевски ти е пробугарин а за коњите како размислуваат глеаме на сител нема потреба од соопштенија по форуми а тоа дали се сељаци или не самиот си докажа со каков кадар располага ДПМНЕ некој ред погоре ... епа пукнете бре го попијавте како Французите во Русија за време на студената војна :baeh:

Може. Значи до после две недели неделата. позз:salut:

Како прво не само Глубчо туку и Груевски ти е пробугарин а за коњите како размислуваат глеаме на сител нема потреба од соопштенија по форуми а тоа дали се сељаци или не самиот си докажа со каков кадар располага ДПМНЕ некој ред погоре ... епа пукнете бре го попијавте како Французите во Русија за време на студената војна :baeh:
Ха хахахахах хахахахахахахахахахаххаха.Наполеон со Леонид Брежњев војната. А бугарите на чија страна беа? ахахахахахахаххахахахах........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom