А позади очите имаш нешо? Памет, например? Да те разбирам дека ти е убаво и го почитувам тоа, ама престани да се обраќаш во второ лице како кон СДСМ на секој што трезвено ги критикува чекорите на владеачката гарнитура.
Ај поарно да престанам, има опасност пробувајќи да ме разбереш да прегрееш...
Vaka pamtnajkovicu so nepregrean mozok.Edno nesto ne mi e jasno koga gleadte deka nekoj sto ne vi se dopaga ,i vie pravite nekoi neubavi raboti so sto si velite deka taka treba i toa e nekoj balans i se samozadovoluvate,
i poslem toa placite kako novrodencinja,da vi se vrati prvicniot status,i pritioa mavate zeleni deka grujo e kriv,Glup,prost,neandrtalec ke svati deka nesto vi fali u toa nepregreanite mozoci.So se odnesuva do mojot pamet si go imam si go koristam i pisav ziveam,gree sonce,rabotam,sreken sum,(kako taka moja rabota) e sea ne vi sum kriv jas sto sakate preku politika ili been a Political solider da karite nesto,(grujo neka vi e kriv).
i edno vise da vi kazam se sto mislam deka e dobro za mene i drzavata go podrzuvam,se sto ne e ne go podrzuvam,nezavisno do albanci makedonci,partii (neznam sto ti smeta tuka)....Ne mi treba od tie vasi nepregreani (novi ,neupotrebuvani) mozoci,logiki....sto se odnesuva do nerabotnite denovi,pola pola sum,sum rabotel i gleal nekoj sto nisto ne raboti ,i nekoj sto se utepuval od rabota,i da imaat pomal broj na denovi na odmor, i dvete grupi ke bidat protiv,i toa nekoj za stvarno odmaranje a na nekoj od mrzlivost, nekoj gi zasluzil nekoj ne......
Nadvor gree sonce.......U makedonija OPOZICIJATA(citaj go zborot ubavo) nadvor prodava novi nepregreani mozoci,a ako sakate da gi razberete ke imate moznost da vasiot mozok pregreeee .....Trazi li ste gledajte.....