realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Како што гледам, не ми реплицираш на постот...туку си наумил нешто, и си го напишал...што е твое право.Jas sum si na vlast mnogu godnini i predsedatel samiot na sebe...
Ne sum bil u politicka partija i nema da bidam , a da mi kazuvas logikata deka vo vremeto na sds bese poarno bese ili ke bide i da me nabeduvas ako imam oci i gledam koga e podobro i ke bide podobro,deka sum ja utnal logikata Aha YEAH RIGHT ...ke ti poveruvam:uvo: (me podseka na edna kampanja na politicka partija ) sto saka u opozicija da nosi zakoni.
Nikoj ne ve izbrka nadvor od sobranie,koga ponudivte opcija da se vratite pod uslov da nosite vie zakoni,ve otfrlija i sega nemate nacin kako da ja navednite glavata i da se vratite nazad pocnavte pomedzu sebe da se glodate i grujo da go okrivuvate......
Edno da ti kazam i koga bea ovie (sto ne se od moja spored tebe) bev i protiv vrmo so nivnite ispadi ,taka da mene sve sto mi se svidza ili e dobro za drzavata ke go podrzam (ne me pravi politicki pion toa) nezavisno od toa dali e vmro,sds,dui.....znaci imam oci gledam,go pominv i prosloto vreme,go minuvam i segasnovo i samiot znam koga mi e porano i koja logika treba da ja svatam ......ne mi e potrebno tvoeto ubeduvanje za sivilata i crnilata...nadvor gree sonce ,ziveam,rabotam,jadam,sreken sum ne mi treba povise....crni scenarija ama ic dosta e......
Објасни ми каде во мојот пост прочита, оти Јас теубедувам дека во времето на сдсм било поарно.
Во ништо не те убедувам Јас...
Ти си сигурно доволно паметен де процениш, за да му дадеш или не, некому подршка.
Поентата на мојот пост беше.
Груевски бараше мнозинство ?
Доби...и повеќе од мнозинство.
Нема веќе вадење на финта опозиција...замина тоа време.
Опозиција нема!!
Во недостаток на опозиција во парламентот...како што е стојат сега работите, критизер на Владата, МОРА да биде НАРОДОТ, во кој се вбројувам и Јас...за да нормално Владата не забега.
Тргнувајќи од таа гледна точка, Јас си давам за право, да ја критикувам власта, по однос на некои одлуки што ги носи.
И што е тука нејасно ?
Или треба да ја оставиме владата, и за секоја одлука да и даваме бланко подршка ?