Што ако испиеш Кока-Кола?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо не се отвори тема: Што ако испиеш Пепси? :)

Во сите списанија и насекаде пишува дека КОКА КОЛАТА има штетни супстанции, дека ствара зависност итн. итн. Или ќе речиш дека се подразбира дека и Пепсиот е таков?

Пак ќе потенцирам (:pos:): Не велам дека е ЗДРАВ пепсиот! Но дека е поздрав од КК, поздрав е. :)

Не.. ок е.. се разбираме за тоа колку и двата пијалоци се “здрави“...
е сеа, по ред...

1. Темата се вика блабла.. Кока Кола пошто Кока-Колата е попопуларна, да не речам е синоним за Кола пијалок (Кока-Кола, Пепси, Афри Кола, НеЗнамКоја Кола) ...
2. Да, се подразбира дека и Пепсито е такво, пошто се исти во состав...
3. Поздрав :)

Vnuce, не се карај. Не знам како не сфати дека БоЖко е прилепчанец. :)))

Не бре па ти... кој со здрав ум би се карал со прилепчанец? :pos:

Зашо не се отвори тема: Што ако испиеш Пепси? :)

Во сите списанија и насекаде пишува дека КОКА КОЛАТА има штетни супстанции, дека ствара зависност итн. итн. Или ќе речиш дека се подразбира дека и Пепсиот е таков?

Пак ќе потенцирам (:pos:): Не велам дека е ЗДРАВ пепсиот! Но дека е поздрав од КК, поздрав е. :)
Нее нее пепсио е чудотворен Тројцата мудреци на Исус Пепси му однесле од здрав шо бил.

Нее нее пепсио е чудотворен Тројцата мудреци на Исус Пепси му однесле од здрав шо бил.

Ќе испадне на крај дека ради Пепсито воскреснал... :pos:

coca - cola vs pepsi ---> :icon_mrgr
vo Germanija 80% poveketo pijat coca cola , a vo USA e 50% 50% , tamu vkusot im e drugaciji, pepsito e podobro,a vo Germanija colata e podobra,pa zatoa i site poveke nea ja pijat.kako na primer sto mi se milka cokoladite tuka mnogu povkusni otkolku u Makedonija

Не ме интересира, одамна престанав да пијам Кока-Кола, едвај се одвикнав, ама сега ми е мило за тоа. :pipi:
Инаку и јас имам слушнато дека е како дрога, но ако гледаш така, и кафето е дрога. Само кај Кока-Колата она лошото е што има многу шеќер.

Ни Пепси ни Кока Кола ништо не е убава најарно фанта :)

Ako gleame taka na rabotite mn raboti vo zivotov ne treba da gi pravime a gi pravime:)Zatoa uzivajte:)Coca-Cola forever:)

Da ima dejstvo kako droga.Jas imam edna drugarka so obozava Coca Cola ustvari zavisna e i ako pija nemoj nisto loso da i zboras vo toj moment oti ke ti se razvika ke ti re4i"Ne zborvaj vidi ke te slusni"i ke re4i videte i ja samo siluetata koku i e uba pa za sokot da ne zborame:nesvest:

кока колата е бас како дрога. знам луѓе кои се зависно од неа и пиат по 2 л. на ден

јас не пијам бидејќи има октофосфорна киселина а место кока кола пијам кокта. барем знам дека не е штетна. но и неа не ја пијам многу.

i da pijam i da ne pijam coca-cola sekako vnesuvam dr stetni raboti vo oorganizmot,pa zosto da ne uzivam vo zivotov kako si sakam,a ne kako moram sekako eden den ke si umram,barem da si umram debela i srekna:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom