city
Модератор - технократ!
- Член од
- 1 март 2005
- Мислења
- 2.780
- Поени од реакции
- 276
Тоа е факт кој не го негирам, а што вие да не не плаќате за да положите?И најкорумпиран.
Само што тоа кај вас е легално, и ви го рачунаат како официјлна партиципација. Иначе не можеш да ме убедиш во наводната некoрумпираност на вашите професори.
Кај вас и да има преголема желба не може да те бутне зошто ти секако дебело си го искеширал.
Не ми треба вакви докази, дај ми официјална листа на која европски факулет стои дека е најдобро рангиран факултет од Македонија.Има доволно докази, IACBE Акредитација и предавањата од макдонските познати професори како и странски како што е Филип Котлер, ако си учел барем малку маркетинг ќе знаеш кој е.
И на нашиов државен предавале експерти но тоа не го прави најдобар.
Од друга страна за 2000 евра не Филип Котлер, треба покојниот Адам Смит да ви го донесат. :pos2:
Ај не ми прави смешки, еве што пишува во Време:Од ЕУРМ си отидоа професори, ама не беа од Економски факултет, погрешна информација, а и погрешна информација за притисок. Премногу лоша информираност ц ц ц
Тие велат дека решиле да дадат откази затоа што не можеле да ги трпат притисоците од сопственикот Бојо Андревски. - Сопственикот ни ја нарушуваше академската слобода. Постојано се мешаше во нашата работа, во начинот на кој предававме и ги оценувавме студентите. Постави камери во сите простории и не контролираше. Немавме слобода да побараме да одиме на семинари и на меѓународни конференции кои се од големо значење за нашата наобразба - се жалат професорите. Како што дознаваме, Факултетот за информатика на Европскиот универзитет ќе остане само со еден или со двајца професори, а повеќемина професори ќе заминат и од Економскиот факултет. Со тоа се доведува во прашање функционирањето на Европскиот универзитет и можно е да му биде
Ова болдираново е доволен доказ да нема потреба повеќе да разговараме на оваа тема.
Да, да експерти како овие горе кои трпат притисок и кои мораат СИТЕ да ги пуштат на испит. Тоа ти го сметаш на експерт? Или пак човек кој дава 30 прашања за на испит од кои 25 ќе се паднат. :pos2: смешки!Експерти? Па сите се, почнувајќи од Јаќоски, продолжи со Јовановски Панче, Стаменковски Алекса и тн.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Ах, Драги е врвен експерт по математика, кој за жал не еден од малкуте кои за 2000 евра преминале да работат под притисоци.Ете ти ги ,а кои предаваат на Економски и се експерти немој да ми кажеш Драги по математика и што предаваше во трета.:pos2::pos2:
А ти значат ли нешто:
Таки Фити, Трајко Славевски досегашни министри.
После: Гоце Петрески-врвен експерт, Љубе Трпески-врвен банкар, Љубомир Кекеновск и уште многу други.
Мислам дека нема што повеќе да дискутираме. :helou: