- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
Аман бе пак ли овие бе, абе да им Спомнеш Македонија и Македонец, право почнува да ги боцка нешто внатре а ни самите незнаат што. Само и само Македонија да не се спомене, еее ама племе.
Не ја пратам Евровизијава... ама, колку што знам годинава во Србија е, така? Значи, нашата “братска“ Србија ќе не пише како БЈРМ? ФИРОМ? :violent1:Сепак, на состанокот на шефовите на делегациите и на евровизиската група за препораки беше утврдено дека нашиот евровизиски претставник нема да го користи името Македонија во своите настапи.
А ако го користи името Македонија што????Сепак, на состанокот на шефовите на делегациите и на евровизиската група за препораки беше утврдено дека нашиот евровизиски претставник нема да го користи името Македонија во своите настапи.
Не ја пратам Евровизијава... ама, колку што знам годинава во Србија е, така? Значи, нашата “братска“ Србија ќе не пише како БЈРМ? ФИРОМ? :violent1:
najdobra varijanta e FYR Macedonia kako sto bese vo Istanbul. Najlosa e "the Former Yugoslav Republic of Macedonia" kako sto bese vo Atina.
Aj dogodina ke si bide Repiblic of Macedonia se nadevam![]()