Еве денеска не знам што ми е... Успеав само 2 часа со сила да отспијам. Ако ги изземеме тие два, имам 35-40 часа. Барем дрога некоја да земав па да разберам... И сега уште сум на тастатура... :zid:
Minatite tri vikenda mi se sluci da stanam vo 4:30 sabajle a da legnam vo nedela vo 8h....toa bi doslo nekade okolu 28h...i taka tri vikendi so red...zatoa ovoj vikend si sedam doma i se zanimavam so kajgana
Minatite tri vikenda mi se sluci da stanam vo 4:30 sabajle a da legnam vo nedela vo 8h....toa bi doslo nekade okolu 28h...i taka tri vikendi so red...zatoa ovoj vikend si sedam doma i se zanimavam so kajgana
3 dena
ama konstantno barem na dve neseli ednas ne spijam po 2/3 dena - prosto ko da sum naviknat - sega za sega ne mi smeta ama ponatamu ...
ke videme
prosta pricina dosta retko spijam preku den - mi smeta ko da me mavale so mokri alista se cuvstvuvam ako spijam preku denot , nesto ko odbranben mehanizam
!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.