Колку време најмногу имате издржано без спиење?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Летото кога бев на алармџ во љубаниште.

3 вечера по ред бев буден затоа што проклетите издрогирани трансери не спијат и ечеше транс по цели денови и ноќи.
Требаше да продолжам уште две недели во охрид со другарите, ама немав факинг ебана сила да дишам и се вратив дома после 3 непреспани ноќи, а знаев ако продложам со другариве дека ич нема да има спиење па така храбро си фатив бусот и правац ск.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Уф околу 5 дена после неможев да се вратам во реален колосек
многу лошо ама тоа е се дешава.
5 дена абе ај не зезај кој филм го гледаше..Јас најмногу 53 часа и очите просто сами се затворија :pos2:

Anuskan

~Keep Smiling~
Член од
13 јануари 2008
Мислења
191
Поени од реакции
10
Licen rekord : 51h

Pred 2 godini se zafrknav ucev za ispit, toj bese na 5ti septemvri, a jas ucev vo avgust u toa zeskoto. I zaso bese zesko navecer ucev denje spiev i taka 2-3 nedeli. Posle koga dojde ispit nemav ic spieno, pa polagav, pa posle toa pak ne mozev da spijam- okolu 30 casa. A koga konecno legnav da spijam spiev 16 casa.
Od togas pa se do denes mi se poremeti spienjeto, samo zaradi toj e**n ispit. Navecer sum budna- denje spijam. Pa ponekogas spojuvam vecer-den-vecer da sum budna. Ludilo. Ni apcinja ne pomagaat! Taka sto ete kako posledica e gorenavedeniot moj licen rekord. :vozbud:

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.105
Поени од реакции
25.413
Првата семинарска прва година на факс. 40 саати интензивно со компјутер и хартија на сите страни. Наученод средно фати книга ден претходно-научи се. Ова ми дојде како освестување.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Па вака. Рекордот ми е 46 саати. После спиев 16 часа а башка си го пореметив просекот на легнување во кревет за 2 саати. Иако рекордов го имам поставено пред 3 години пак ден денес последиците ги чувствувам.
Што последици можеш толку да имаш.. што дури денес ги чувствуваш?

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Најдолгот неспиење ми е од 122 саати, за кое време се десија толку многу работи, се сретнав со толку многу луѓе, што ми се чинеше дека поминале 10 дена, испив незнам колку кафиња и изедов еден тон чоколади само за да имам енергија да го издржам темпото.... после тоа комирав цели 2 дена, моите одвреме навреме ме бидеја да проверат дали сум жива.....

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
нешто повеќе од 48 часа ,играв плејстејшн и после zzzzzzzzzzzzzzzzz

Б

БејбиГрл

Гостин
коа бев на одмор не спиев 3дена и 2ноќи(значи вкупно околу 60 часа) ама после коа си легнав спиед 25-26 саати,сум станувала да јадам и да се напијам вода али не се сеќавам на тоа:toe:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
368
Поени од реакции
2
3 Dena. Za 1 i 2 Maj. Zaminavme den pred 1 maj. Neznam kako uspeav, ne ni pamtam nekoi raboti sto te imaa deseno, pa drugarcinjava mi raskazuvaa. Posle toa spiev 18 sati.........

E*V*I*L~G*I*R*L

>>>uvek tu<<<
Член од
2 декември 2007
Мислења
192
Поени од реакции
5
24 сата најмногу можам да останам без спиење а после то спијам и за тој ден.

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
Letoto na odmor koga mi bese rodendenot dve nokji gi ostaviv site bez spienje t.e. 3dena :)

Kajgana Shop

На врв Bottom