пред неколку години за 1ви мај бевме екипа и ... не спиев 68 саата и на крај сум заспал покрај огинот од третата вечер и сум спиел така на земјата 4 саата па кога се разбудив од ладната земја неможев да мрднам ... Лошо искуство...Потоа си заминав дома и уште 3-4 дена бев болен и неможев да се освестам!:smir:
мислам околу 42 сатии и најлошо беше сто на последните колквиуми одев ненаспана неможев да ги прочитам прашањата а камо ли да се сконцентрирам .........:nesvest: ова више нема да ми се повтори
3-4 dena gi imam isfurano bez oko da sklopam, redovno mi se sluchuva da ne spijam po celi veceri, eve sega ne sum spien cela vecer.... i najverojatno nema ni da legnam dokaj 23-4 poradi obvrskite koi gi imam isplanirano za denes i programot koj treba da go predadam utre
3 дена .. 3тиот ден отидов у камп за подготовки за кошарка.. А на тренингот бев дефинитивно ко пијан !!! Поминува некој покрај мене, а ја се чудам што е раборава!!! А најлошо беше што дента кога пробував да спијам другарите ми пуштаа музика до даска, ме прскаа со вода и ми праеа пирамида.. Очај !!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.