4 dena vo koi ispiv okolu 20 kafinja! Na kraj pocnav da haluciniram i neznaev sto praam i sto zboram, ko izdrogiran bev! Posle toa spiev nekoi 21-22 saata i nemozev da se vratam u normala cela nedela!!
Воопшто без спиење...едно 50тина саати.Пред некој ден тоа. А онака без асално да се наспиеш барем еднаш(за убаво да се наспијам доволни ми се 6 саати) ,негде од нова година и уште трае.
2 dena togas morav da sedam budna zs se nauciv da legnuvam vo 6 sabajle a da stanuvam vo 4 na pladne na zimskiot raspust a morav da se odviknam zs neli u skolo ke trebase da ideme i toa bese edinstven na4in haha
pa dobro e za po4etok
haha
Не можам да не спијам,плус не пијам кафе кога ќе ми се приспие ништо не ме расонува.Може лимон или vitamin C ама слабо и тоа.Едноставно тонам.До 24 часа сум издржала повеќе не:nenene:
Последен не-спиење маратон ми траеше 3 цели дена... 3х24 часа...
Чудно е чувството после тоа... Не ми се спиеше... ко да имав забораено што е спиење
Во секој случај.. вредеше... дообар проект се заврши!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.