Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
daa sega kazaa na vesti.
Sramota shto nikoj ne reagira za tie 10 evra za viza!!E nema da ja ukine....toa e poentata, da se znae koj e ovcar , a koj STOKA....!!!!!!!
Angliska skola....
Mnogo e verovatno istoto da go napravi i Bugarija, ako i da prizna prva Republica Makedonija pod ustavnoto ime !Албанија ја нарече Македонија „БЈРМ“
Макфакс
11.01.2008 11:25![]()
Албанската национална телевизија синоќа ја нарече Македонија со референцата „БЈРМ“, како револт на одлуката визите наместо на граница да се издаваат во Тирана.
Како што јави дописникот на Макфакс, Албанската национална телевизија синоќа имаше коментар за најновата одлука на македонското министерството за надворешни работи, при што не го користеше уставното име на Македонија, туку кратенката БЈРМ.
Притоа коментаторот на Албанската телевизија, констатираше дека со одлуката визите да се издаваат во Тирана, најмногу ќе загуби Македонија на економски план.
Останатите албански медиуми оценуваат дека двата соседи ќе најдат одредено решение за олеснување на визниот режим, но повеќето од нив ја обвинуваат Македонија за некоректност кон Албанија.
Албанските туристички оператори во својата реакција нагласија дека дури 80% од нив работат со Македонија.
http://a1.com.mk/vesti/default.asp?VestID=88403
Koga ne e po vashe odma go pokazuvate vistinskoto lice.:nenene:
Е баш така колега.Слаби сме ко народ сакал некој да признае или не.E nema da ja ukine....toa e poentata, da se znae koj e ovcar , a koj STOKA....!!!!!!!
Angliska skola....
Во Албанија нема македомнци, ниту во Грција, Бугарија, а ни во Србија, барем според официјалните ставови на тие земји.
Па преку стојко , и онака ни признаа држава а не го признаа македонскиот народ , со такво признавање да си го избришат газот татарски, бати хиените дволични .Ах тој јазовец................Mnogo e verovatno istoto da go napravi i Bugarija, ako i da prizna prva Republica Makedonija pod ustavnoto ime !
Po li e ubavo da si go povlechat priznabanjeto i da pochnat so firomizirane i tie ? Kako si go predstavuvash priznavamjeto na narodot ? Kakvo ochekuvash od niv da napravat ?Па преку стојко , и онака ни признаа држава а не го признаа македонскиот народ , со такво признавање да си го избришат газот татарски, бати хиените дволични .Ах тој јазовец................
Po li e ubavo da si go povlechat priznabanjeto i da pochnat so firomizirane i tie ? Kako si go predstavuvash priznavamjeto na narodot ? Kakvo ochekuvash od niv da napravat ?