Фан Клуб: Манчестер Сити

F

fantomX

Гостин
Да а во Лигата во Англија... Торес го проценуваат 70милиони евра.. кои и Челзи е заинтересиран за него.. ме заебаваш Торес .. така да на Дрогба му пајџа цената пошто е 33 години на 15милиони.. сепак Торес е Зверот .. А?
И Челзи имаше таква политика.. и Реал има .. и Барса до негде има.. и Сити има.. и Секогаш че ИМА такви Клубови.....
Ливерпул колку сака можи да го проценува Торес, но вреди околу 50ина милиони. Вреди, не вреди толку реално, ама такви се условите на трансфер-пазарот. Дрогба минатава сезона има 37 гола клупски, и со тоа вреди колку Торес, кој не изигра ни блиску натпревари воопшто колку Дрогба шо даде голој. Заради годините, цената паѓа на 40 милиони. Многу едноставно.

За моја жал искрено, Челзи никогаш не плати повеќе од 30 милиони фунти. А за моја уште поголема жал, не е ни во состојба да плати очигледно.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Овој клуб, имал навивачи ? Искрено, не знаев

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Парите ги преродуваат навивачите!
Секој ваков клуб е полн со навивачи кои имаат поим од клубод од моментот кога беше превземен од арапите се до мигот кога ќе клапне повторно ( во блиска иднина)

B

boki10messi

Гостин
Парите ги преродуваат навивачите!
Секој ваков клуб е полн со навивачи кои имаат поим од клубод од моментот кога беше превземен од арапите се до мигот кога ќе клапне повторно ( во блиска иднина)
Едно да објаснам. Ако според тебе спаѓам во тие што ги спомна, да ти објаснам. Јас не сум навивач на Сити, за да си навивач треба да знаеш историја на клубот, легенди................. итн итн итн.. Мене Сити почна да ми се допаѓа исклучиво по доаѓањето на Манчини и од тогаш го следам Сити(иако и кога беше Хјуз имам изгледано некоја утакмица, ама поретко, само колку да се гледа фудбал).
А, дека заради парите на арапите навивам за клубот, тоа е:icon_conf

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
24фудбал е најверодостојната страница моментално за информации/трачеви во македонија... сите други се бул шит и копи пасте на сите други или дезинформции или такви срања... благодарен сум шо има таков сајт шо ќе ме информира за секоја работа на макендоски, а не да измислува свои статии како најпаметни да се во секој случај 24фудбал него било кои други...

B

boki10messi

Гостин
Иако не знам од каде дојде овој муабет, според мене вака стојат македонските страници:

1. Спортски www.sportski.mk
2. 24фудбал www.24fudbal.com.mk
.....
.....
.....
.....
некои други

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
да ама спортски информираат за веќе објавени информации... речи НЕ на ова?
значи каснат со по пола ден минимум кога сите веќе знаат за таа информација НЕЛИ?

B

boki10messi

Гостин
Епа, тоа е маната на спортски. што многу ретко ги објавуваат вестите, за разлика од другите, ама барем се е вистина и е перфектно напишано. а спортденес:tapp:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
никој не ги ни спомнува... очајно пред нецела година беше последен па кога сум ги отвоил, ако има промени на страната технички нема ни да ги знам... али сами се криви за тоа, може некој ќе рече кој фактор си ти шо го кажуваш ова или не знам шо друго, ама реалноста е таква... не е битно шо им е главниот уредник фан на барца, гајле ме е тоа најмалку, сакам да ми е мило шо ќе ги читам некои а не да читам навивачки глупости(ги има повеќе од доволно во фан клубот мој)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Ливерпул колку сака можи да го проценува Торес, но вреди околу 50ина милиони. Вреди, не вреди толку реално, ама такви се условите на трансфер-пазарот. Дрогба минатава сезона има 37 гола клупски, и со тоа вреди колку Торес, кој не изигра ни блиску натпревари воопшто колку Дрогба шо даде голој. Заради годините, цената паѓа на 40 милиони. Многу едноставно.

За моја жал искрено, Челзи никогаш не плати повеќе од 30 милиони фунти. А за моја уште поголема жал, не е ни во состојба да плати очигледно.
Шпекулации бе брат.. тогаш да видиме Тевез имаше блескава сезона во Сити... 35милиони проценка.. ако гледаме години и форма бла бла... 90милиони ? Луис Фабиано 31 има ли .. од кај ли знам помлад од Дрогба... 70 милиони.. се контраш за безвеза... Сити има пари Купува... другите фактички че си љубоморат или whatever ... а искрено да си кажиме .. го има моментално најсилниот состав. Само уште тро во одбраната да се стегне.

--- надополнето ---

Има... зошто да не .. ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
24фудбал е најверодостојната страница моментално за информации/трачеви во македонија... сите други се бул шит и копи пасте на сите други или дезинформции или такви срања... благодарен сум шо има таков сајт шо ќе ме информира за секоја работа на макендоски, а не да измислува свои статии како најпаметни да се во секој случај 24фудбал него било кои други...
24фудбал е уствари Goal.com али македонска верзија.
По копи Пејст од 24 нема. Спореди само текст од 24 и goal.com и се ќе ти стане јасно.

За да видиш дали некоја информација е измислена од некоја си македонска спорт страна, треба да ги провериш и уште стотина други странски, за да знаеш дали е измислена или од каде е "позајмена" веста.

B

boki10messi

Гостин
Коларов чека понуда од Сити

Левиот бек на Лацио, Александар Коларов чека на понуда од страна на Манчестер Сити

Србинот во последниот период е често поврзуван со тимот од „Истленд“. „Кориере Дело Спорт“ пренесува дека Сити единствено направиле индиректен контакт со Коларов.

Претседателот на Лацио, Клаудио Лотито е спремен да го продаде Коларов за сума од 18 милиони евра, а исто така „бианкоселести“ сакаат да ја разрешат иднината на Србинот веќе оваа недела.

Релациите помеѓу Коларов и Лацио се добри како то вели тој и секаква одлука би била подржана од двете страни. Тренерот Едуардо Реха потврди дека за само добра понуда би се одлучил да го продаде. И од Лацио очекуваат богата понуда од страна на Сити во наредниoт период па иднината на Коларов останува непозната во наредниот период.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Коларов чека понуда од Сити

Левиот бек на Лацио, Александар Коларов чека на понуда од страна на Манчестер Сити

Србинот во последниот период е често поврзуван со тимот од „Истленд“. „Кориере Дело Спорт“ пренесува дека Сити единствено направиле индиректен контакт со Коларов.

Претседателот на Лацио, Клаудио Лотито е спремен да го продаде Коларов за сума од 18 милиони евра, а исто така „бианкоселести“ сакаат да ја разрешат иднината на Србинот веќе оваа недела.

Релациите помеѓу Коларов и Лацио се добри како то вели тој и секаква одлука би била подржана од двете страни. Тренерот Едуардо Реха потврди дека за само добра понуда би се одлучил да го продаде. И од Лацио очекуваат богата понуда од страна на Сити во наредниoт период па иднината на Коларов останува непозната во наредниот период.
Боатенг и Бриџ за кој к.. ги имаат :pos2:

F

FuckYouAll

Гостин
Јас досега навивач на Манчестер Сити не сум сретнал, ако има нека ме цитира. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom