Фан Клуб: Манчестер Сити

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Дефинитивно фан-клубов треба да иде под клуч

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
точно.поише пишуваат овие за челзи,изглеа им фифка на шупчето од сити годинава.:smir:

В

Вори

Гостин
Toчно така.
Лани не сјебаа двапати и дома и гости.
Ама ЧЕЛЗИ беше шампион.Сега јасно ти е?

Тинки-Винки,побрзај зошто ќе ти заврши цртанот.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Toчно така.
Лани не сјебаа двапати и дома и гости.
Ама ЧЕЛЗИ беше шампион.Сега јасно ти е?

Тинки-Винки,побрзај зошто ќе ти заврши цртанот.
пошо очигледно не знам шо ти значи ова,а ти глеам ги знаеш изглеа ти си ги прател цртаниве.кретен!!!!!!!!!!!!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.444
Ивица Јуве, Спиро Милан, Димче Работнички и тако даље....Има ли некој пример Стефан/МАрко/Трајко/Петко - СИТИ?!?! Или кога ќе паднат ќе биде срамота да се носи таков ник?

B

boki10messi

Гостин
Добро остана ли некој здрав модератор на фан-клубот???
Од овие 1237 постови, само 237 се однесуваат на Ман Сити..

Или нека се пишува како шо треба или нека оди под :locked:

F

fantomX

Гостин
Пошто одма идете офтопик и го мешате (читајте убаво) НАЈТРОФЕЈНИОТ ИТАЛИЈАНСКИ КЛУБ ЈУВЕНТУС еве ви па споредувајте:

Шампион на италија - 27
2 место во италија - 20

Куп на италија - 9
2 место во куп на италија - 4

Супер Куп на италија - 4

Лига на шампиони - 2
2 место лига на шапиони - 5

Куп на победници на купови - 1

Уефа Куп - 3
2 место Уефа куп - 1

Уефа супер куп - 2

Интерконтинентален куп - 2
2 место интерконтинентален куп - 1

идеме за челзи

Премиер лига - 4
2 место премиер лига - 3

ФА куп - 6
2 место Фа куп - 4

Лига Куп - 4
2 место лига куп - 2

Комјунити шилд куп - 4
2 место комјунити куп - 4

Лига на шампиони - 0
Лига на шампиони 2 место - 1

Уефа Куп - 2

Уефа супер куп - 1

епа очигледна е разликата и тоа шо викате.дискутирајте за сити а не јуве одма да го зборите,зашо не ви доликува да го спомнувате неговото има.
Даворче мали,сам имаш кажано дека од 2005 гледаш фудбал затоа те молам затни се и прогуглај на нет да видиш кога има јуве освојувано титули,ако како шо викаш коа владеел сталин (ако уопште знаеш кој е сталин):tapp:
Па фала Богу бре, сето тоа убаво го опишав. И немам никаов проблем со тоа. За разлика од тебе, кој пошто Јувентус моментално реално кажано,е во гомна, ми го постираш ова кое и јас ти го кажав.
Разликата е тоа што, исто веќе кажав, јас ја прифаќам историјата на Челзи како таква, и немам проблем со тоа; а ти ко некоја напалена средношколка на веспа ми „рипна“ за Абрамович и Челзи во една моја реплика до еден очигледно симпатизер/фан на Манчестер Сити (Зрното) и во муабет во кој единствено нешто поврзано со Челзи беше Дидие Дрогба. Пошто очигледно ми прајш „муабет“ за Челзи, а не за Манчестер Сити, не гледам зошто да не го вмешам и Јувентус. Не ми доликува да го спомнам името на Јувентус, то е точно, и не сакам да го спомнам. Исто така не сакам да зборувам ни за Победа Прилеп, Бог да ја прости. Од тотално истите причини. Да Јувентус се свестеше, да го остај то зад себе, да тргни во една нова ера......ова се шо го пишувам паѓа во вода. Но не е така.
И зато ако имаш нешто оклу селаниве од Манчестер, повели. Мојот мубает овде секогаш е за нив. А ти го вмеша Челзи, јас го вмешав Јувентус.

Ако Давор ко таков има, да речиме 16 или 17 години, мислам тука е негде, од кога да гледа фудбал бре? Од пред 20 години? Нормално ќе гледа од пред 5-6 години. И стварно енигма е зашто го привлекол Челзи, а не некој друг, на пример.....Јувентус?! :raz:

точно.поише пишуваат овие за челзи,изглеа им фифка на шупчето од сити годинава.:smir:
Ќе го употребам твојов речник ајде, секако дека „фуфка“. Или по мој речник, Манчестер Сити е сериозен конкурент за високо место.
И исто така кажав дека тоа ги оддалечува англиските екипи кои играат во ЛШ од успех во тоа натпреварување, и затоа сите фанови на екипи кои се претенденти за освојување на ЛШ а не се од Премиер Лигата се лепат овде на фан клубов ко муви на....онакво, пошто Интер можеше да игра со 30% од силите против Катанија во петок, а Челзи со овој Манчестер Сити - за потоа во вторник да играат меѓусебе. Следниот викенд Челзи ќе оди кај Евертон, Интер кај Лацио. Груб, но реален и вистинит пример.
Единствено Зрното го имам сретнато со постој на овај фан клуб, се друго е Милан, Барселона, итн..... :toe:

Ако има барем уште еден фан покрај Зрното, нема потреба темава да се затвора. Ако служи за „издувување“ на гореспомнатите фаној на други екипи кон Манчестер Јунајтед, Челзи или Арсенал, тогаш нема поента да остани ко ваква.

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ивица Јуве, Спиро Милан, Димче Работнички и тако даље....Има ли некој пример Стефан/МАрко/Трајко/Петко - СИТИ?!?! Или кога ќе паднат ќе биде срамота да се носи таков ник?

и кога беше во втора лига си бев за јуве,затоа не се прај многу паметен тука.Коа не знаеш не збори за џабе.

B

boki10messi

Гостин
И јас сакам да кажам ако имате да напишете некоја битна информација поврзана со Сити, да пишете, а не да билдате овде постови.

Манчестер Сити, во ракми на подготовките на 7 август ќе одигра пријателски натпревар со екс-клубот на Силва, Валенсија на Градскиот Стадион во Манчестер(глупо звучи името, ама :toe:).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Не се секирај, кај и да е, ќе изградат некој ваков...

B

boki10messi

Гостин
^
Доволно е овој.

Најубавиот во Премиер Лигата и еден од најубавите во Англија, со Емирати и Вембли.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom