Фан Клуб: Манчестер Сити

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Abre luge ne se zaletuvajte premnogu ke vidime sto mozat protiv big four

Не верувам дека ке седи на клупа,неможе преку ноќ капитенот со години на Сити да го седнат на клупа.
man4ester siti i se e mozno

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не знам што треба да направам, за да сфатат лугето, бидејќи знам дека нема навивачи на Сити, или ако ги има, се родија сега, дека Сити не може да биде многу успешен ! Сетете се на Хул и Вила од Лани и готово ! Истото ако не и полошо ке биде со Сити ! Сигурен сум !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Не знам што треба да направам, за да сфатат лугето, бидејќи знам дека нема навивачи на Сити, или ако ги има, се родија сега, дека Сити не може да биде многу успешен ! Сетете се на Хул и Вила од Лани и готово ! Истото ако не и полошо ке биде со Сити ! Сигурен сум !

I smell fear in the air :icon_lol: :icon_lol:

Стручњаче Хул и Астон Вила ги немаа Тевез, Робињо, Лескот, Петров и вашето најдобро без Фабри.

Ајде доста плачење машки малце и Бенднер може ке биде ко Аде за некоја година

P

PewDiePie

Гостин
ццц какво плачење читам ејј ало брее фанови на биг фор свестетесе дека сега има биг ФАЈВ сакале виде да признате или не,ако не Ман. и Челзи,Арсенал и Ливерпул ке ги плескаат итоа квалитетно плеснање.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Играчите на Хал ми ги споредуе со играчите на Сити :tapp::tapp::pos2::pos2: Незнам дал да плачем или да се смеем...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Сеуште е рано да заклучиме дали може да ја разбијат големата четворка, затоа што сите тимови што ги забележаа до сега, беа против просечни тимови. Ќе видеме како ќе се покажат против тимовите од големата четворка, е дури после тоа ќе може да заклучиме дали имаат сили да ја разбијат таа четворка.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Сеуште е рано да заклучиме дали може да ја разбијат големата четворка, затоа што сите тимови што ги забележаа до сега, беа против просечни тимови. Ќе видеме како ќе се покажат против тимовите од големата четворка, е дури после тоа ќе може да заклучиме дали имаат сили да ја разбијат таа четворка.
За 2 викенда ќе ја имаме вистинската слика Арсенал-Сити играат мислам:wink:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ке видиме што тим се Манчестер Сити и какви се способностите на Хјуз.Во следните 2 кола игра со Арсенал дома и со Манчестер Јунајтед на гости.Јас баш сакам Сити да ја разбие 4ката на место на Ливерпул.

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Ке видиме што тим се Манчестер Сити и какви се способностите на Хјуз.Во следните 2 кола игра со Арсенал дома и со Манчестер Јунајтед на гости.Јас баш сакам Сити да ја разбие 4ката на место на Ливерпул.
Сити никогаш нема да ја разбие големата четворка. А што се однесува до нивните два следни натпревари сигурен сум дека ќе ги загубат, бидејки нема шала со Арсенал и Манчестер Јунајтед.

П.С. Има ли некој навивач на Сити на овој форум? :raz:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Хаха, брат не ме јеби бе. Сигурен си ? Значи ке тепаат сеа уште 3-4 кола и после 18 утакмици нема да се без победа,(нема везе колку) и ке се борат до последно 38 коло и до последен свиреж на судијата за опстанок? Тоа сакаше да кажеш?

F

fantomX

Гостин
Не ги отпишувајте за место за ЛШ, и покрај „генијалецот“ на клупа. Заради него, отпишете ги од кандидати за титула, инаку дури и еден Бенитез, или Анчелоти....или било кој посалам тренер, со ваков тим освојува Премиер Лига.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Сити никогаш нема да ја разбие големата четворка. А што се однесува до нивните два следни натпревари сигурен сум дека ќе ги загубат, бидејки нема шала со Арсенал и Манчестер Јунајтед.

П.С. Има ли некој навивач на Сити на овој форум? :raz:
Фан има , кој е Јас.... нема шала богами со Манчестер а и Арсенал ....
пред 2 или 3 сезони со никаков тим 2та натпревари не не тепавте па годинава со ваков тим Потпрашај се малце.. не велам дека че изгуби Јунајтед а и воедно не велам дека че тепа Утд. :smir: а за со Арсенал , ботче доволно е .:smir:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Абе со тимов (Шеј Гивен, Туре, Лескот, Ричардс, Бриџ, Бери, Компани, Де Јонг, Филипс, Ајрланд, Робињо, Тевез, Аебајор, Санта Круз, Белами) се супер играчи,некој подобар тренер како Хидинк 100% освојува Премиер Лига и Европа Лига.Сити направија дрим тим ама едно нешто не променија-тренер.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Абе со тимов (Шеј Гивен, Туре, Лескот, Ричардс, Бриџ, Бери, Компани, Де Јонг, Филипс, Ајрланд, Робињо, Тевез, Аебајор, Санта Круз, Белами) се супер играчи,некој подобар тренер како Хидинк 100% освојува Премиер Лига и Европа Лига.Сити направија дрим тим ама едно нешто не променија-тренер.
Moжам да речам дека си во право за тренеро ... ама ипак за сега добар е Хјуз во новава сезона. Сепак да не заборавиме многу добро ги предводеше Блекбурн. Хидинк , Манчини , Рајкард .... има многу добри тренери ако гледаш така од Врвен Кадар.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Moжам да речам дека си во право за тренеро ... ама ипак за сега добар е Хјуз во новава сезона. Сепак да не заборавиме многу добро ги предводеше Блекбурн. Хидинк , Манчини , Рајкард .... има многу добри тренери ако гледаш така од Врвен Кадар.
:pos: :pos:

каков црн манчини го кажуваш, чуекоет е ду*е невидено, врска си нема со животот.

Хидинк и јас би сакал да го видам во Сити но тоа е многу тешко. Сега за сега нека седи Хјуз до јануари па после здравје ке видимо

Kajgana Shop

На врв Bottom