Можеби тука јас бо го турил Пупович пред него односно по ми се свиќа он како игра,Марјан Ѓуров нема потреба да се трошат зборови за најдобриот дефанзивец во Мак баскетот несомнено во последните години. Играчи од сенка би ги ставил наш Дончо и Фрај тие двајца беа замене најголеми изненадувања во оваа сезона пред се со нивната константна игра на сите утакмици.DAMIR LATOVIC OD STRUMICA e megu najdobrite kosarkari vo MAKEDONIJA
Значи како може да се вреѓаш на нешто што не е вистина? За разлика од нас кои не се вреѓаме, вие стално се вреѓате на „Во Скопје ви се е*ат сестрите„ така да заклучокот би бил...lozari se aktiviraa povtorno pred 5-6 meseci za razlika od vas koi ste 15 godina u mak basketot, ama edno da ti e jasno: SO CKEMBARI NEMATE SANSI. Vi ste samo grupa huligani koi znaat samo da vregaat.na srede skopje vi peeja SKOPSI PEDERI, ama toa vas ne ve vrege posto e vistina ok e
Ако не е само Скопје, што тогаш доаѓате тука?ne e samo skopje so fakultet.
1.nemam lozje ni eden red a us po malce bostan
2.nemam fico tuku opel antara
3.nemoram nisto da prodadam za da kupam stan u skopje
Трговски центар со магаре и запрежна кола пред него не благодарам не ни треба такво чудо.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Браво Браво .. Голема работа си направил ... Кога во Кавадарци ке има ваков ТРГОВСКИ ЦЕНАТАР .. јави ми се ти на мене ... 071-807-834 ... :pos2:
Еве да не испадне дека се караме само да ве прашам нешто, шо мислите вие кој ни е најдобар кошаркар у моментот, мене лично омилен ми е Ѓуров стварно е ѕвер и според мене најдобар дефанзивец у нашата лига а плус и шутот за 3 ако му тргне нема спас тука, еден од покомплетните кошаркари во Македонија.
Браво за твојата искренос го ценам овој твој пост пошто си искрен.bogami ,gjurov na kurov,ama ve vadi u odbrana................
taman se priblizivme na 3 razlika i vleze gjurov i go cuvase jane do kraj na utakmica da ne mrdne,i ne mrdna a pobrz e od nego poso e 20 cm ponizok....
sakale ili ne sakale gjurov e igraciste za ligava nasa............
bogami ,gjurov na kurov,ama ve vadi u odbrana................
taman se priblizivme na 3 razlika i vleze gjurov i go cuvase jane do kraj na utakmica da ne mrdne,i ne mrdna a pobrz e od nego poso e 20 cm ponizok....
Трговски центар со магаре и запрежна кола пред него не благодарам не ни треба такво чудо.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Незнам,кој ќе ми верува ни јас во некој мои претходни постови,нагласувам дека Марјан,е играчиште..Марјан,има шут за 3,има шут за 2,има шут за 1.Игра БЕСПРЕКОРНА одбрана,едноставно незнам што бара,во нашава лига.:helou:bogami ,gjurov na kurov,ama ve vadi u odbrana................
Па може го нема забележано некој од надвор а и шо му фале тука, си зима добра платичка, игра во конкурентен тим и се бори за титули нема зошто да си оде, па нели сакаме јака лига да имаме зошто да си ги даваме нашите играчи настрана некаден во наа Романија од пиле млеко да не дават па Мачка таму шо беше, нека си седат тука арно му е.Незнам,кој ќе ми верува ни јас во некој мои претходни постови,нагласувам дека Марјан,е играчиште..Марјан,има шут за 3,има шут за 2,има шут за 1.Игра БЕСПРЕКОРНА одбрана,едноставно незнам што бара,во нашава лига.:helou:
se slagam so madrid. podobro e da si sedi doma ima dobra para. taka da podobro e doma i dobro e sto eve se smiri malce atmnosverata nema vreganje karanje da se nadevame deka ce prodolzime taka i bas da vidime koj prv ce isprovocira
pozz