Фала фала. Радикал и самиот се увери синоќа дали Александар Димитровски е подвижен односно оди без проблеми сосема спротивно од твојата констатација пред некој ден ама ка немокој самобендисан и мисле дека сета му е јасна со таков народ нема ни воопшто што да се дискутира.
Дали мислиш дека јас го приметив Димитровски вчера? Пола утакмица не ја гледав пошто бев свртен кон навивачката група. А ако оди нормално, дали тоа значио дека тренира во сала како што кажа ти?
А како поминала неговата кола?
Не сме ние од Марс паднати бе брату на сите ни е јасно дека вие скопјани сте упалшени од конкурентноста што ја создадоа екипи од провинцијата па вие тоа никако не можете да го прифатете како може Фени од некое мочано Кавадарци да победи екипа со традиција како што има еден МЗТ(само пример давам за МЗТ ништо лично) не е можно тоа, епа верувале или не МОЖНО Е!
Не може вие со некои еби ветер играчи (со мали исклучоци) вечно да владеете во Мак кошарката цела сезона ги истепавме сите скопски екипи и 2-3 дали имаше ЧЕСТИТО што рекоа и покрај одличната игра на нашиот тим они го снимале Тубата (кој е исфрлен од лозарите) како си го држе и на цела Македонија и солат памет демек види какви лузери се лозарите, не знам како воопшто сте му интерсени на некој.
НЕ сме уплашени, дали мислиш мене ми прави разлика кој е шампион, дали Работнички, Соколи, Фени или Струмица, исти к*р ми е, џим не е Мзт. Јас за разлиак од вас не се палам за да биде тим надвор од Скопје, јас сакам и да има повеќе јаки тимови од наворешноста, затоашто лигата е така појака и поинтереска кошарка се гледа. Е сега тоа што ве мразам вас локал-патриотите, тоа е веќе друга тема за муабет.
Од кошаркарски аспект, од Марс сте паднати, пошто како што кажав до ноември оваа година вие немавте гледано кошарка 11 години. Сега дојдовте и почнавте да кажувате гачки тука. Еден од вас не извади пост поврзан со кошарката, па мене ми кажуваш зашто не сум пишувал за кошарка. Уште од како ќе се регистрирате, сите постови ви беа, „ние сме шампиони„ „Фени Шампион„ „Пуши Мзт„ „Пуши Струмица„ а незнаете бонус што е и чекори (види во постот погоре на твој пријатељ атанасе кога објаснува дали биле или не биле чекори во купот). Кога ке стигнете на ниво да созреете кошаркарски, тек тогаш ќе заслужите да ги делам моите информации и видувања за кошарката со вас....а до тогаш... ке ве учам како треба да изгледа една навивачка група, пошто не е интересно да немаш конкуренција и да викаат дека си најдобар а уствари си најдобар пошто нема со кој да бидеш спореден