- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
абе другарче! читам едно 3 страни за ср...а кои ги пишуваш на форумов и баш ми е гајле дали си некојси модератор или не и дали ќе ме банираш од форумов или не... АМА морам да ти пишам нешто за да знајш како е и шо е!Не ставам ја нигде сол, само ти објаснувам дека тоа што го правиш е недозволено исто така како што е недозволено да кажеш ``албанец``. Тоа што ти користиш педерски фори ја нема да ти го прогледам низ прсти, и затоа пак ти викам да не правиш блесав и да си ја увидиш грешката. Постот ти се однесуваше на мене ... не мора ја да се пронаоѓам али што да праам кога тоа е толку провидно?
Ако има потреба тоа ќе го направат повисоките од мене на форумов!
А богами не е ни твој па да навредуваш некого.
Исто!
Дрвени адвокати не се потребни, имаш копче за репутација па пренеси му.
прво: успесите ги постигнува МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА, значи играат МАКЕДОНСКИ ИГРАЧИ СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ!!! Бо сакаше да игра за МАКЕДОНИЈА И ЗЕДЕ МАКЕДОНСКИ ПАСОШ ПА Е МАКЕДОНЕЦ...
второ. Бо стана МАКЕДОНЕЦ оти некои тн.македонци не сакаа да слушнат за играње за МАКЕДОНИЈА, стално се повредени или имаат домашни и приватни проблеми или им откажува ногата, а пред то рмбале со сета сила за клубот...доволно е мислам (знајш за кого пишувам, така?).
трето. БО СЕ БОРИ повеќе од било кој друг играч на паркетот иако е МАКЕДОНЕЦ само месец дена и во наредниот период ќе се води како МАКЕДОНЕЦ!!!
четврто... целата репрезентација игра како еден (со поедини излети на некои, но то е од преголема желба за успех) и на овој народ му носи каква-таква радост во овој тежок период за сите во државата (за речиси сите)
петто... да те потсетам за колариќ???
шесто... секогаш, па и сега, кога ќе успееме да направиме некаков успех се најдува некој (ВО СЛУЧАЈОВ ТИ) кој ќе се обиде сето тоа да го расипи, зошто, не знам... кажи ми ти!!! дали е до менталитетот или не или пак не си македонец па ти е криво... објасни...
седмо... те слушам како е лесна групата... и како сме морале да се прошетаме низ неа... е па да ти кажам нешто што не знаеш или не сакаш да го прифатиш... ГРУПАТА ВООПШТО НЕ Е ЛЕСНА. ако е за тебе лесно да се игра против бих, украина (со 1 или 2 нба играчи), англија (со денг, арчибалд и бонсу)... следи повеќе кошарка... ќе научиш нешто...
осмо... македонија во моментов е респектирана репрезентација која не ја посакува речиси никој како противник... јас мислам дека освен со шпанија, грција и србија, можиме рамноправно да се носиме со сите други репрезентации
доста е јас мислам... ако не ме банираш после ова, можиме и натаму да дискутираме, имам одговор за сите твои прашања и нејаснотии...
е сега!!! АЛАЛ ДА ИМ Е НА НАШИТЕ ЗА БОРБЕНОСТА И ЗАЛАГАЊЕТО И ЗА УСПЕХОТ КОЈ ГО ПОСТИГНАА! го направија горд секој МАКЕДОНЕЦ!!!
сепак, како и да е... имаме некои недостатоци кои мора под итно да се отстранат за ако сакаме да имаме поголеми успеси (антиќ да не се распуцува за 3, да не се оди безглаво на удари за 3, да се оди на сигурни 2 и тн.). мое мислење е дека треба во најскоро време да ангажираме ПСИХОЛОГ!!! за да не доживуваме падови како во унгарија (знаеме дека психологот може многу да помогни, по искуството со ракометарите)
доста е од мене за сега