- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Абе ти не си бил во сала и тоа што си гледал на ТВ не е исто. Дај не тропај глупости во сала немаше место за стоење и пак се стоеше цел меч бидејќи седеа на скали поточно стоеја и цело време се дереа сите. Атмосферата можам да ја оценам како убедливо најдобра до сега вклучувајќи го баражот во ракомет за СП што го игравме против Исланд. Ама вчера едноставно беше најлудо до сега, со двете знамиња не знам каде во светот се организира такво нешто, освен можеби во Србија, репрезентација и Партизан. И дај другпат погледни еве на СП кога играше Хрватска (ракомет) која е шампион каква никаква атмосфера имаше во Загреб Арена која собира 15000+. Ако некој збори за лоша атмосфера во Борис Трајковски тој е вистинска незналица. Сите противници што дојдоа се чуеа од атмосферата и на сите изјавите им се дека никогаш до сега не играле пред таква публика............. Вчера тоа беше за паметење.....А ти го прочита мојот пост или само онака да плукаш колку да се рече веднаш, прочитај го одново што напишав после кажувај што како реков дека не беше лошо но може и мора да биде уште подобро ако те мрзи да читаш тоа е веќе друго. Ќе придонесов како и секој натпревар да можев да купам карти кога веќе беа продадени, ок .. и јас бев на натпреварот со Босна и Украина па не викам дека атмосферата беше којзнае што и да се фалам како сум навивал.