Кошаркарска репрезентација на Македонија

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Колку што знам Стефанов беше болен нешто. А од Илиевски ништо не ме чуди, подебилен играч од него нема. Прв пат го сретнав пред 8 години на ЕП за младинци во Охрид кога беше најавуван како голем играч од Македонија. Случајно го видов на паркингот пред салата во Охрид и отидов да му побарам автограм. Со него беа Димче Тасовски и Димитровски кои без проблем ми дадоа автограм, а Илиевски почна да се понаша како ѕвезда, ми јадеше трици, не сум знаел дека и брат му е кошаркар (маме да му ј*бем, од кај да знам дека му е брат кога немаа исто презиме, јас му барам автограм, тој јаде го*на), продолжи уште минута две да се понаша како ѕвезда, да знаев дека е такво ѓубре никогаш немаше да му побарам автограм. Најде да соли памет на 12 годишно дете. Дебилов тогаш имаше 21 година, па види сега, кога тогаш се однесувал арогантно, замисли сега како се однесува, тогаш играше за Партизан, а сега има поминато неколку силни клубови од Европа. И да му се мочам во семејните проблеми, што проблеми, да ја види жена му??? Секогаш го одбиваше повикот за репрезентација, ако беше голем патриот кај беше досега, кога ни беше најпотребен? Или дојде сега да заеби се, поради него изгубивме со Летонија, поради него за малце пак ќе изгубевме од Летонија. Овој играч треба да се научи да ја почитува Македонија, ако продолжи вака подобро нека не иде да игра за репрезентација, нека оди во Словенија кај неговата Словенска женичка.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Колку што знам Стефанов беше болен нешто. А од Илиевски ништо не ме чуди, подебилен играч од него нема. Прв пат го сретнав пред 8 години на ЕП за младинци во Охрид кога беше најавуван како голем играч од Македонија. Случајно го видов на паркингот пред салата во Охрид и отидов да му побарам автограм. Со него беа Димче Тасовски и Димитровски кои без проблем ми дадоа автограм, а Илиевски почна да се понаша како ѕвезда, ми јадеше трици, не сум знаел дека и брат му е кошаркар (маме да му ј*бем, од кај да знам дека му е брат кога немаа исто презиме, јас му барам автограм, тој јаде го*на), продолжи уште минута две да се понаша како ѕвезда, да знаев дека е такво ѓубре никогаш немаше да му побарам автограм. Најде да соли памет на 12 годишно дете. Дебилов тогаш имаше 21 година, па види сега, кога тогаш се однесувал арогантно, замисли сега како се однесува, тогаш играше за Партизан, а сега има поминато неколку силни клубови од Европа. И да му се мочам во семејните проблеми, што проблеми, да ја види жена му??? Секогаш го одбиваше повикот за репрезентација, ако беше голем патриот кај беше досега, кога ни беше најпотребен? Или дојде сега да заеби се, поради него изгубивме со Летонија, поради него за малце пак ќе изгубевме од Летонија. Овој играч треба да се научи да ја почитува Македонија, ако продолжи вака подобро нека не иде да игра за репрезентација, нека оди во Словенија кај неговата Словенска женичка.
Сега Христов ќе те изеде со заби:icon_lol:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
според се ова што ги читам по весници и тоа што го лгедам по кафики како седат кошаркари, очекува тежок натпревар и неизвесен до самиот крај.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
според се ова што ги читам по весници и тоа што го лгедам по кафики како седат кошаркари, очекува тежок натпревар и неизвесен до самиот крај.
Па нашите сигурно уште сега се прогласија за победници и така ќе влезат во натпреварот...што нормално може да го искористат гостите ..Сепак мислам дека објективно сме посилни...па ако имаат слаб старт во текот на натпреварот ќе се соземат..:wink:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Па нашите сигурно уште сега се прогласија за победници и така ќе влезат во натпреварот...што нормално може да го искористат гостите ..Сепак мислам дека објективно сме посилни...па ако имаат слаб старт во текот на натпреварот ќе се соземат..:wink:
Абе и со Потругалија влегоа како победници ама излегоа како:drk:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сега Христов ќе те изеде со заби:icon_lol:
Искрено не знев дека е таков,сум слушал дека одбивал порано да игра за репрезентација,но незнаев дека е до толку арогантен:tapp:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
i jas sum od skopje i aj ti objsani mi ja filozofijata na navivanje.........za tebe dobro navivnaje e koga vo isto vreme komiti peat abe makedonce,vie marsot a slagot mora da bide kaj koj ako ne kaj lozari so toa bednoto tapance sto na moment se staviv vo misla da ne sum na valandovo fest............bar malce ako si poupaten vo navivanjeto ke videse deka vo srbija nema grobari,delije, vo hrvatska nema bbb,torcida koga igra reprezentacija i niikade na drugo mesto i se pravi prava atmosfera togas.ama kaj nas nekoi raboti sami po sebe si doagaat kako na primer na kozari odnosno lozari ova im e edninstvena sansa da cue nekoj za niv potocno da donzae deka postojat kako navivacka grupa:toe:,komiti stanaa bleda kopija na toa sto bea porano so toa sto stanaa fantom navivaci i sekade gi ima pocnuvajki od kometal gorce petrov zavrsuvajki ovaa god. na basket(prethodnive 7 god. nikade gi nemase na basket ama ubava im se vide novata sala pa dojdoa) i balmiranjevo so brojkive na luge potocno deca od 15 god. na kosarka utakmicive ama toa oni si znaat u sekoj
slucaj minus za niv...ama sea gledam i vie family ve fati bolesta potocno sindromot "bolje sme od site drugi..." najdobro vie si znaete ama veruvaj deka sum odel na mnogu natprevari vo stranstvo i ke ti kazam tebe "Marko MZT" deka ne se precenuvaj i ti i tvojata grupa zosto vo "mak umrena tifo scena" odlicno stoite a opsto.........DA NE BIDE SMESNO KE BIDE TRAGICNO....
AJ ne tresi na Makedonija- latvija ne ja peevme Mnogu luge sakale... sigurno ne si bil na utkmicata pa te lazelo nekoe drugarce...

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
i da izgubime denes pak ke ideme na evropsko!! a so portugalija se kladam deka e mestena, za portugalcite da ne idam vo b-divizija

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
i da izgubime denes pak ke ideme na evropsko!! a so portugalija se kladam deka e mestena, za portugalcite da ne idam vo b-divizija
Мислев дека зависи од тоа дали ќе победиме оти едната група е со повеќе екипи па поинаку се пресметува...во тој случај би оделе во бараж..

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Мислев дека зависи од тоа дали ќе победиме оти едната група е со повеќе екипи па поинаку се пресметува...во тој случај би оделе во бараж..
taa vo sekoj slicaj ke ide posto ima i poveke utakmici izigrano, ako nie izgubime ke treba izrael da tepa nad 50 razlika za da bidat pred nas

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
taa vo sekoj slicaj ke ide posto ima i poveke utakmici izigrano, ako nie izgubime ke treba izrael da tepa nad 50 razlika za da bidat pred nas
Против Чешка..мислам дека немаат шанси..53 разлика..значи на сигурно сме...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Мора да победиме ... ама мора.

Јас отидов во сала :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom