naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.015
- Поени од реакции
- 5.680
Колку што знам Стефанов беше болен нешто. А од Илиевски ништо не ме чуди, подебилен играч од него нема. Прв пат го сретнав пред 8 години на ЕП за младинци во Охрид кога беше најавуван како голем играч од Македонија. Случајно го видов на паркингот пред салата во Охрид и отидов да му побарам автограм. Со него беа Димче Тасовски и Димитровски кои без проблем ми дадоа автограм, а Илиевски почна да се понаша како ѕвезда, ми јадеше трици, не сум знаел дека и брат му е кошаркар (маме да му ј*бем, од кај да знам дека му е брат кога немаа исто презиме, јас му барам автограм, тој јаде го*на), продолжи уште минута две да се понаша како ѕвезда, да знаев дека е такво ѓубре никогаш немаше да му побарам автограм. Најде да соли памет на 12 годишно дете. Дебилов тогаш имаше 21 година, па види сега, кога тогаш се однесувал арогантно, замисли сега како се однесува, тогаш играше за Партизан, а сега има поминато неколку силни клубови од Европа. И да му се мочам во семејните проблеми, што проблеми, да ја види жена му??? Секогаш го одбиваше повикот за репрезентација, ако беше голем патриот кај беше досега, кога ни беше најпотребен? Или дојде сега да заеби се, поради него изгубивме со Летонија, поради него за малце пак ќе изгубевме од Летонија. Овој играч треба да се научи да ја почитува Македонија, ако продолжи вака подобро нека не иде да игра за репрезентација, нека оди во Словенија кај неговата Словенска женичка.