Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
НЕМА ДА ИДАМ.
нема да дозволам некој за моите пари да ми кажува каде да седам и да мора цел натпревар да стојам зашто сакаат да си ги напунат Змејковски и компанија џеповите.
за што ја направија салата , срамота невидена
ke si dojdes edno 2 saata porano i ke dremes kako kreten na tribina i ke si gleas basket.malce poveke semki da ne ti se SKURCI!!veruj isprobana taktika:wink: :wink: :wink:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Добро бе мене не ми е јасно кај го најдоа Арсиќ за селектор,за да бидеш селектор треба да бидеш и добар психолог кој на нашите момчиња ќе им стави во глава дека мора да се игра на победа бес респект на противникот дали тоа бил слаб или силен,или било прв натпревар или последен важен или помалку важен натпревар и дека кошарката се игра до крај,во нашиов случај како можат пред една недела истата таа португалија да ја тепаат со 30 разлика а завчера да изгубат,а не е првпат па за да се прости,до кога вака ќе играат нашите па вака не се оди на ЕП бре луѓе на среќа некако ќе се провлечеме и оп на ЕП.А штета што не се работи со оваа генерација оти оваа генерација има шанси за успех имаме стварно добри играчи кои се носители во своите клубови но сепак мислам дека проблемот е во Арсиќ, и ајде со Божја помош да ги победиме естонците и да одиме на ЕП.
Arsic za Davitkov e izmislen.Ne e ovoj kako majmunot pa da gi fura vo reprezentacija samo na rabotnicki igracite.inace ako veke zare markovski ne moze da se angazira mislam deka dokuzovski moze da ja vodi dobro reprezentacijata.ima iskustvo ima avtoritet nad igracite pa bi mozel dobro da projde.

Член од
10 август 2008
Мислења
703
Поени од реакции
1.930
Arsic za Davitkov e izmislen.Ne e ovoj kako majmunot pa da gi fura vo reprezentacija samo na rabotnicki igracite.inace ako veke zare markovski ne moze da se angazira mislam deka dokuzovski moze da ja vodi dobro reprezentacijata.ima iskustvo ima avtoritet nad igracite pa bi mozel dobro da projde.

Не го спомнав Давитков ама ај кога веќе го спомна во право си дека ги форсираше играчите на Работнички и дека не го бидува за тренер на репрезентација,но и дека Арсиќ па цветка не е,ако е добар тренер стручњак во својата работа нема да дозволи истата екипа што ја победил со 30 коша разлика и која е без шанси за ЕП и е со далеку послаб квалитет од нас,а нас тој натпревар ние важен за да имаме мирна завршница и да си одиме на ЕП,а не да зависиме од др.репрезентации,затоа мислам дека Арсиќ не е за селектор на Македонија треба уште да учи,а нашиве малку да си работат на самодовербата.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
НЕМА ДА ИДАМ.
нема да дозволам некој за моите пари да ми кажува каде да седам и да мора цел натпревар да стојам зашто сакаат да си ги напунат Змејковски и компанија џеповите.
за што ја направија салата , срамота невидена
Оди 2 часа порано и ке си бираш место :helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111

Луѓе утре вака треба се навива сложно како Фемели и Сити Парк Бојс на утакмицата Орка-Фершпед:star:
Обележаните(ај да не речам обрежаните:)) членови се од Фемели Аеродром а навиваат заедно со Сити Парк Бојс

H

HITCH

Гостин
http://kajgana.com/statija_2983.html
Судии се: Зоран Шутуловиќ (Црна Гора), Христос Мастрафцис (Грција) и Марин Механџиев (Бугарија).
Делегат е Георгиос Акасоглу од Грција.
многу ме изнервираа сега има душа да им извадат на нашиве тоа значи дека ќе треба да бидеме 1000000 пати погласни

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Абе и Дора Бакојани да ја постават за судија пак ќе победиме и ќе се пласираме на ЕП!!!

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
море, конечно и нас да ни се погоди нешто у пм. и со второ место да идеме директно. се малер не биеше...ај да си победиме утре па да не види светот...т.е. европа де :vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
На вчерашниот претпладневен тренинг не се појавија Врбица и Ристе Стефанов, Гечевски, Илиевски, Мејси и Антиќ, кошаркари кои имаа најголема минутажа на квалификациските дуели што се играа во ритамот среда-сабота. Селекторот Јовица Арсиќ смета на сите нив за вечерашниот дуел.

- Илиевски има приватни проблеми. Не е во Скопје, но ќе дојде денеска и ќе настапи против Естонија. Очекувам полна сала, играчите мотивирани да влезат во мечот.

e za ova zborev celo vreme.nikakva disciplina koj kade videl i sakame uspeh.Treba trening be luge.Uste sega li zamor koga prvenstvata ne se pocnati.Ami kako ke odime na Evropsko koga kosarkarskite prvenstva ke bidat vo pol ek.+tamu nema sreda sabota sistem tamu se igra sekoja den.E toa e selektorot.Site kosarkari zabegale a on trenira so Gocevski i kompanijata i pos na utakmicata ovoj so treniral sede a ovie so brkat rabota po gradot prva petorka gubat od portugalija.REZIL

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
На вчерашниот претпладневен тренинг не се појавија Врбица и Ристе Стефанов, Гечевски, Илиевски, Мејси и Антиќ, кошаркари кои имаа најголема минутажа на квалификациските дуели што се играа во ритамот среда-сабота. Селекторот Јовица Арсиќ смета на сите нив за вечерашниот дуел.

- Илиевски има приватни проблеми. Не е во Скопје, но ќе дојде денеска и ќе настапи против Естонија. Очекувам полна сала, играчите мотивирани да влезат во мечот.

e za ova zborev celo vreme.nikakva disciplina koj kade videl i sakame uspeh.Treba trening be luge.Uste sega li zamor koga prvenstvata ne se pocnati.Ami kako ke odime na Evropsko koga kosarkarskite prvenstva ke bidat vo pol ek.+tamu nema sreda sabota sistem tamu se igra sekoja den.E toa e selektorot.Site kosarkari zabegale a on trenira so Gocevski i kompanijata i pos na utakmicata ovoj so treniral sede a ovie so brkat rabota po gradot prva petorka gubat od portugalija.REZIL
И како после да очекуваме да победиме. Најважните играчи не доаѓаат на тренинг. Без соодветен тренинг на Мејси, Врбица и Гечевски има мн лошо да го попримимо. И многу се нервирам кога го гледам Антиќ. Едноставно глуп е човекот а форсиран е многу

Kajgana Shop

На врв Bottom