- Член од
- 10 септември 2008
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 0
Христов ти да не беше у ноа комбето струмичко оти видов деца имаше таму,а кај беа винари(педери)неготино? Комити и тие пееја песни за Вардар,ама ајде
ooooooooooooooo makedonija, jas ne sedev so family ama pa sega ne peea za mzt nitu za grne, peea za jane pertovski tocno , ama za se otanato sto zboris lazes , ili sakas da bides interesen na forumovАх бе аеродромци незнам што ви е поентата ме правите луд а седев до вас 3 метри....Ауууу,пеевте и оооооооо ооооооооооо напред Скопје...![]()
i jas za dvete utakmici imav gratisi pa ne ne pustija :helou:Точно за тие со акредитации ама и тие со гратис можат да седат доле:helou:
Епа можеби и си у право:helou:i jas za dvete utakmici imav gratisi pa ne ne pustija :helou:
Brat ja ziveam NLO!еј ало ај доста за Фемили и за МЗТ може?со сила си го барате,аман многу замарате,и после на нас не ни било гајле,вие билдате постови против Фемили тука а ова е тема за репрезентација МАКЕДОНИЈА,више не можам да ве читам,ако имате нешто против Фемили дојдете у СК и кажете ни го у фаца,а не тука ко пичкици на форум сите пишуваат
Brat ja ziveam NLO!
Per ja treniram kosarka!Значи си го викаш, дојди ми ,дојди ми......
Искулирај малце, иди глеј ја Барса и не се замарај со нешто за што немаш појма...
Per ja treniram kosarka!
Ne nemoj pogresno da me sfatis ja ne rekov loso navivale,tuku deka bea neorganizirani i deka peea pesni so ne odgovaraa na utakmicata!:helou:Tоа не е мерило... Знам 50 деца со тренираат баскет па не знаат пик-ен-рол што е... Ти тука збориш дека ФА вчера не навијале добро, дека не знам си што... Ај да си од провинција па да те сфатам ако имаш комплекси од нас , ама наш чоек си... Те потпали оној опинокон што лаже како стигне на форумов... Од него паметно нешто нема да чуеш ...
Ти викам само да не се мешаш ако не знаеш...Ти можда знаеш за кошарка ама за навијање не можеш да збориш....
zaboravi deka peevte za mzt. a titula, a 50 razlika :nesvest:Зига зага Македонија,Абре македонче,Едно име имаме,Дале Чавезе (али тоа е ритам само не се спомнува ништо),Македонија ооо Македонија еее,Уште една таква слична али овде неможам да го доловам моментот:wink:,Срце на Терен,Маршот,Блажевски Перо и Петровски Јане.Тоа ни беше цел реперотар од вчера не верувам дека сум заборавил нешто.