Досега ги даваа сите, па најверојатно ќе ја даваат и оваа. Што има врска за тоа ако нема реклами. Па ни за претходните мечеви немаше којзнае колкави реклами, ако добро се сеќавам некои мечеви и воопшто не беа рекламирани.нема да ја даваат по се изгледа зашто не гледма реклама да иде за утакмицата. тоа е кај нас овој народ нема национално чуство и затоа кога игра македонска репрезентација ретко кога се пренесува.
???ќе глеаме тоа ако не го бива фудбалов![]()
Ако не се лажам за Реал Мадрид.Bi treba da ja davat mtv nikogas ne davala reklami osven ako e za fudbal a za kosarka neam videno.Dali znae nekoj kaj igrae Mejsi mislam za koj klub.
Досега ги даваа сите, па најверојатно ќе ја даваат и оваа. Што има врска за тоа ако нема реклами. Па ни за претходните мечеви немаше којзнае колкави реклами, ако добро се сеќавам некои мечеви и воопшто не беа рекламирани.
Ќе ја дават бе,мора да ја даваат.:helou:до сега сите ги давале, па што ако ги давале? виде некој на вести или некаде да пишува дека ќе има пренос? јас не видов такво нешто, а за претходните уткамици тоа се знаеше два дена поранио. па така да слушајте на радио, и замишљајте како играат :pos2:
Па ако не ја даваат на ТВ ќе ја слушам на радио, што е толку смешно??? Пред 10 години кога игравме на ЕП сите мечеви ги слушав на радио, колку ми беше криво кога изгубивме од Израел со кош во последна секунда, на полувреме водевме 20 разлика, ама се повреди Наумовски и нашиве малце се збунија па...до сега сите ги давале, па што ако ги давале? виде некој на вести или некаде да пишува дека ќе има пренос? јас не видов такво нешто, а за претходните уткамици тоа се знаеше два дена поранио. па така да слушајте на радио, и замишљајте како играат :pos2:
osven ako ne si imal do tebe tv. pa si slushal radio.Па ако не ја даваат на ТВ ќе ја слушам на радио, што е толку смешно??? Пред 10 години кога игравме на ЕП сите мечеви ги слушав на радио, колку ми беше криво кога изгубивме од Израел со кош во последна секунда, на полувреме водевме 20 разлика, ама се повреди Наумовски и нашиве малце се збунија па...Инаку и тогаш изигравме одлично, единствено слабо изигравме против Југославија од која изгубивме 15 разлика
Резултати на Македонија од ЕУРОБАСКЕТ 1999 во Франција.
Македонија-Франција 67-71
Македонија-Југославија 68-83
Македонија-Израел 62-64
Исто така да напоменам дека Франција беше домаќин на ова првенство (а потоа го освои и четвртото место), а Југославија стигна до третото место и тогаш беше можеби во својот најсилен состав, што кажува колку квалитетна репрезентација сме имале. А сега сум сигурен дека имаме и далеку поквалитетна репрезентација, тогаш единствено Наумовски отскокнуваше повеќе од другите играчи, а во оваа репрезентација има барем 10 играчи кои горе доле се со изедначен квалитет, затоа се надевам дека нема да одиме на ЕП во Полска колку само да играме![]()
Сигурен сум дека последниот меч го слушав на радио, дали имаше некои проблеми со преносот затоа што често знаеше да снема ТВ на времето во мојот роден град, или пак не се вршеле преносите на МТВ.osven ako ne si imal do tebe tv. pa si slushal radio.
Inaku site mecevi od reprezentacijata bea vo direkten prenos/