The Nightmare
WPH
- Член од
- 12 декември 2007
- Мислења
- 572
- Поени од реакции
- 20
Прекини да замараш те молам!!!Единствено што сакаш да направиш другите да имаат лошо мислење за нас,па и нека имаат зашто МНОГУ ЛУГЕ САКАЛЕ...
Со таква организација може и на клупата на играчите да седнаш:nesvest:Lugje, ne zezajte, ne znam sto ocekuvate, ne sme Spanija pa da rasturame koj ke stigneme. Plus, nie sekoi 3 dena ja letame cela Evropa, a Letoncite dosega 2 pati doma igraa i u komsiluk kaj Estoncite. Zamorot si ima posledici, no za srekja ne mnogu. P.S. Da ne znaete dali za u prv red (najdole, na parket), moze da se otide so obicna karta?
За доле, треба да имаш гратис карта од федерацијата:wink:Lugje, ne zezajte, ne znam sto ocekuvate, ne sme Spanija pa da rasturame koj ke stigneme. Plus, nie sekoi 3 dena ja letame cela Evropa, a Letoncite dosega 2 pati doma igraa i u komsiluk kaj Estoncite. Zamorot si ima posledici, no za srekja ne mnogu. P.S. Da ne znaete dali za u prv red (najdole, na parket), moze da se otide so obicna karta?
ја се кладам дека вие сте седела дома пред вашите "мали екрани"
и сеа само тресете на форумов и јачате постови ај не го т*пете више...замараме цел форум !!!
А дечко од кај се извади ти кој рече нешто за тебе !?КЕ ТИ СЕДНАМ НА ГРОБОТ КОЈ САМ КЕ ТИ ГО ИСКОПАМ!!!!!
Де бе не се замарај ти па КФМ мафија да му ебам племе не сакаа да не пуштат унатре педери затоа уште еднаш и ќе му отидиме да навиваме остај ги не вреде да се расправаме со нив.:salut:КЕ ТИ СЕДНАМ НА ГРОБОТ КОЈ САМ КЕ ТИ ГО ИСКОПАМ!!!!!
dole se sedi samo so akreditacii, ane so gratisiА ја глуп, со Гратис карта седев горе
Како и да е, не жалам, супер утакмица беше, убаво си поминав, а и горе имав убаво место, со оглед на тоа што бев у 1ви ред а стигнав 2 мин пред почетокот!
Со ваква публика не смее да се изгуби, тоа најдобро го знаат и репрезентативците, затоа идеме на Европско сега