Ти следи некој така непогоден да не речам лош период, внимавај на здравјето.ај некој ако може да помогне, сонував дека сум се гушкала со едно машко кое шо никогаш ништо не ми било. ни дечко, само се знаеме онака, и прво ме крена и летнавме и застанавме високо на една зграда и само се гушкавме ама онака силно силно.... не се бакнувавме, само се гушкавме.
што значи ова ? ако може некој да ми каже ?
и друг сон ... сонував дека сум купувала бела блуза, и си ја купив
шо значи и ова
Сонував како сум направил тешка собраќајка, али сум преживеал. Сум пробал тоа да го сокријам, али сепак на крај од сонот таткоми дознава.
Може некој што стварно ги прати овие работи да ми каже што всушност може ова да биде...
Може некој да ми каже што значи дигитален апарат и ќерка?
звучи како одлично сценарио за хорор филм !:pos2:Еден другар мој сонваше како сме седеле на училиште и наеднаш целосно ми ја пресекол главата и таа паднала на земја...моја другарка седнала до него и го тешела нешто да не плачи и кога ја видела мојата глава почнала да вришти...баш ме интересира покрај добро хорор сценарио, што би значело ова?
Ај малку бабини работи да ти кажам, земи лукче едно чешне, ноже и шекер врзи во некое крпче или платнено марамче и стави го под јастукот на кој спиеш, мислам дека ќе ти помогне и за секој случај земи си темјан малку и прочади си ја собата, како и да е темјанот брка зли мисли, негативна енергија, па ако не помогне сето ова ќе бараме друго чаре:smir:звучи како одлично сценарио за хорор филм !:pos2:
луси повторно и повторно го сонувам тој сонот шо го иам пишано на предходна страна :zid:
чаре?
ај ќе пробам.Ај малку бабини работи да ти кажам, земи лукче едно чешне, ноже и шекер врзи во некое крпче или платнено марамче и стави го под јастукот на кој спиеш, мислам дека ќе ти помогне и за секој случај земи си темјан малку и прочади си ја собата, како и да е темјанот брка зли мисли, негативна енергија, па ако не помогне сето ова ќе бараме друго чаре:smir:
Пиво има тој шо ќе го протолклува ама убаво да знае.........Многу ме јади еве неколку дена, пичку матер, не се осекам смирен цело време ми се вртат филмови низ глава....Здраво друштво....
Е вака, сонував еден сон и уште сум некако потресен и цело време ми е во главата, ќе ви го раскажам и се надевам ќе ми го протолкува некој...Стварно ме ПОТРЕСЕ
Е вака, сум се нашол пред некој куќа и пред мене моите 2ца брачеди помалечки и со мене се и мојата фамилија Татко и Мајка и сега ние уствари одевме на погреб кај мојот тетин (татко на тие 2ца брачеди што во сонот ги видов) а тој е во стварноста жив, и сега се каччуваме по скалите и јас не ги пуштам брачедите да влезат но тие сакаат дома а јас им забранувам оти сепак се мали за такви работи и тие остануваат надвор, е сега влегуваме внатре и влегувам јас и застанувам пред мојот тетин кој во сонот е мртов(така беше ситоацијата) и го гледам беше облечен секојдневно со дуксерка, НО капата од дуксерката му беше спуштена и преку лице(значи лицето не му се гледаше од капата) но мајками беше зад мене, и јас се ПРЕКРСТИВ пред него, и наеднаш едниот брачед влезе и легна пред него а тетками(жена негова) во тоа време му стави до него бебенце мало (а имаат 2 деца засега и незнам тоа дете од кај се најде) и во тоа време тетин ми почна да кашла и ЈАС СЕ ПОТРЕСИВ во сонот и почнав да тепкам и наеднаш се вртам кон мајками и таа почнува да се смее, тогаш ја прашав што се дешава и таа ми рече дека СЕВО ОВА БИЛО ШЕГА!!!! а мојот татко и тој се смееше и седеше на кревет, тогаш се завртив и почнав да излегувам низ куќа и наеднаш сее разбудив и не ми се верваше ОВА ПРВПАТ ГО СОНУВАМ во животот - толку комплексен и потресен сон....Ве молам некој ако знае барем нешто да ми каже......Фала:smir:
Едит: Да непоменам дека пред 2 дена бев кај нив дома, а се немавме видено повеќе време и решив да одам да гио видам....
Не се плаши, работите што ги сонуваш нема да станат стварност. Твојата подсвест сака да ти долови нешто. Смртта, може да значи дека нешто во тебе умира, и дека не сакаш да се освестиш за тоа (ова би било делот дека не сакаш да ги пуштиш твоите братучеди да го видат тоа и им забрануваш) И кога конечно се обидуваш да се освестиш, да го видиш она главното (лицето), ти е прекриено. Бебенцето значи дека сакаш нешто ново во животот, или дека ти влегува нешто ново а ти не знаеш од каде е, не го забележуваш.. Кога ги гледаш своите најблиски (и ги прашуваш за оваа работа) тие се смеат и ти кажуваат дека е шега, на некој начин се заштитуваш да ја видиш вистината. И конечно, излегуваш и бегаш од проблемот...Здраво друштво....
Е вака, сонував еден сон и уште сум некако потресен и цело време ми е во главата, ќе ви го раскажам и се надевам ќе ми го протолкува некој...Стварно ме ПОТРЕСЕ
Е вака, сум се нашол пред некој куќа и пред мене моите 2ца брачеди помалечки и со мене се и мојата фамилија Татко и Мајка и сега ние уствари одевме на погреб кај мојот тетин (татко на тие 2ца брачеди што во сонот ги видов) а тој е во стварноста жив, и сега се каччуваме по скалите и јас не ги пуштам брачедите да влезат но тие сакаат дома а јас им забранувам оти сепак се мали за такви работи и тие остануваат надвор, е сега влегуваме внатре и влегувам јас и застанувам пред мојот тетин кој во сонот е мртов(така беше ситоацијата) и го гледам беше облечен секојдневно со дуксерка, НО капата од дуксерката му беше спуштена и преку лице(значи лицето не му се гледаше од капата) но мајками беше зад мене, и јас се ПРЕКРСТИВ пред него, и наеднаш едниот брачед влезе и легна пред него а тетками(жена негова) во тоа време му стави до него бебенце мало (а имаат 2 деца засега и незнам тоа дете од кај се најде) и во тоа време тетин ми почна да кашла и ЈАС СЕ ПОТРЕСИВ во сонот и почнав да тепкам и наеднаш се вртам кон мајками и таа почнува да се смее, тогаш ја прашав што се дешава и таа ми рече дека СЕВО ОВА БИЛО ШЕГА!!!! а мојот татко и тој се смееше и седеше на кревет, тогаш се завртив и почнав да излегувам низ куќа и наеднаш сее разбудив и не ми се верваше ОВА ПРВПАТ ГО СОНУВАМ во животот - толку комплексен и потресен сон....Ве молам некој ако знае барем нешто да ми каже......Фала:smir:
Едит: Да непоменам дека пред 2 дена бев кај нив дома, а се немавме видено повеќе време и решив да одам да гио видам....
Лелел Маги, фала ти многу, колку толку ми олесна - стварно , значи ќе гледам да го увидам нештото што на стварност ми доаѓа, се смирив инаку еве веќе неколку дена некои филмови ми се вртат и то неубави и веќе ми стана тешко........ сонот беше премногу реален - премногу................ Значи ќе го запамтам ова што ми го кажа, уште еднаш Фала ти Маги многу..... частам некогаш ако случајно во некој прилика се најдеме :smir::back:Не се плаши, работите што ги сонуваш нема да станат стварност. Твојата подсвест сака да ти долови нешто. Смртта, може да значи дека нешто во тебе умира, и дека не сакаш да се освестиш за тоа (ова би било делот дека не сакаш да ги пуштиш твоите братучеди да го видат тоа и им забрануваш) И кога конечно се обидуваш да се освестиш, да го видиш она главното (лицето), ти е прекриено. Бебенцето значи дека сакаш нешто ново во животот, или дека ти влегува нешто ново а ти не знаеш од каде е, не го забележуваш.. Кога ги гледаш своите најблиски (и ги прашуваш за оваа работа) тие се смеат и ти кажуваат дека е шега, на некој начин се заштитуваш да ја видиш вистината. И конечно, излегуваш и бегаш од проблемот...