Е дали знае некој што значи да јадеш срце на сон ?
Сонував дека сум била шишана кратко (како рекетар), а иначе имам долга коса и во сонот ми беше криво за косата.Што значи?
абе може од премореност ама ептен чешто ми се случува не ми се верува да е само од премореност...И мене ми се случувало тоа, особено кога си преморен и ако имаш низок притисок.
2 Ноќи по ред сонувам ист сон па ај да го споделам....Сонувам како се женам млад...(на овие години што сум сеа) и сите се нешо среќни а ја цело време бегам...а масите кај шо седеа гостите беа празни.....отидов кај мама и реков ја нема да се женам...и она ми рече не прај вака ако е неаме пари да ставиме јадење на масата не е срамота сепак жени се...и коа им го кажав тоа и на останатите дека не се женам...сите ми беа лути нешо..и ме зборуеше некој нешо али не се секјаам..и сите си заминаа....баш ме занима што сон ќе е
Или ќе се разочара од другарка ви, или е само обичен кошмар.Еден другар мој сонваше како сме седеле на училиште и наеднаш целосно ми ја пресекол главата и таа паднала на земја...моја другарка седнала до него и го тешела нешто да не плачи и кога ја видела мојата глава почнала да вришти...баш ме интересира покрај добро хорор сценарио, што би значело ова?