Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Borce Volkovo

Переднија
Член од
6 јули 2009
Мислења
83
Поени од реакции
1
Исто така провери како ти се врзани каблите (телефонски кабел, па сплитер, па 2 кабли...) можно е да се расипал сплитерот.
каблите се убаво побрзани а убаво рече може сплитерот да ми е расипан..

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ако ја извадиш антената, рутерот пак ке зрачи wireless, само послабо.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Луѓе договорот со Т-Хоум за интернет ми е на една година, и деновиве, не знам баш кога точно треба тој договор да ми истече. Кај може да го продолжам договорот ? Дали може некаде преку интернет, или телефонски.. Или пак треба да одам директно во просториите на Т-Хоум ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Луѓе договорот со Т-Хоум за интернет ми е на една година, и деновиве, не знам баш кога точно треба тој договор да ми истече. Кај може да го продолжам договорот ? Дали може некаде преку интернет, или телефонски.. Или пак треба да одам директно во просториите на Т-Хоум ?
Ако ништо не направиш ќе ти го продолжат автоматски. Или јави се чисто колку да се осигураш.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
да ти се плукнам во интерентот што го имама по пола месец ми зеза интерентот коци успорува иц не осеќам некогаш дека имам интерент а да не кажувам кога има мнгоу на нет паѓа ко крушка а некогаш е многу брз и галдок но секакако не сум задоволна од нив ич! уште ми се јавуваат ми нудат вакви такви пакети море чекам пак да се јаваат ќе има шо да ме слушнат!
најнеквалитетен интерент! aaaahhh

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
да ти се плукнам во интерентот што го имама по пола месец ми зеза интерентот коци успорува иц не осеќам некогаш дека имам интерент а да не кажувам кога има мнгоу на нет паѓа ко крушка а некогаш е многу брз и галдок но секакако не сум задоволна од нив ич! уште ми се јавуваат ми нудат вакви такви пакети море чекам пак да се јаваат ќе има шо да ме слушнат!
најнеквалитетен интерент! aaaahhh

Ваљда имаш ограничен интернет и ти се успорува, таков е пакетот.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Еве уште 3 дена отиде месецов ке акнат ли овие нови понуди или ке си тапкаме у место само..Некое инфо има или ?

kire_koste

Которец
Член од
9 декември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
136
Па најверојатно за Октомври нема да има ништо ново. Доколку имаше ќе не утепаа од реклами:tapp::tv:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Ваљда имаш ограничен интернет и ти се успорува, таков е пакетот.
пакетот е од 10 гб, приметив ми успорува најмнгоу викенд и евенутално нешто преку недела, секако за тоа што го нудат не вреди на Кабел тел тие што се имаат исто пакет од 10 гб па се презадоволни и тврдат дека не паѓа воопшто во што се имам и самата уверено, Мт нет е ѓубре!

а ти што пакет имаш?

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Вака дома имам Adsl интернет , прашањето ми е дали може да купам дополнителен adsl модем да го поставам на друга телефонска линија (на друго место) , да си креирам adsl конекција и да го користам со мојот веќе постоечки user и pasword?

Kajgana Shop

На врв Bottom