Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе 3 дена катастрофа ми е адсл-от од т-хоме, паѓа на секои 5 мин, не отвара страни а и тие што ги отвара ептен споро. Дали знае некој што е проблемот пошто денес разбрав дека и други имале проблем што се на т-хоме.
Катастрофа е нетот.:tapp:

Slusnav deka imalo poplava od javuvanja i zalbi denovive u t-home, definitivno ima nekoja pogolema frka ali use neznam sto e rabotava. Netot vekje 5 dena mi e tinja.

И кај мене е ужас им се јавив се карав и ми средија нешто. Проверете да не ви намалиле брзина, кај мене еднаш имаа нешто грешка беше 14800 дл а треба да биде 8000 (имам адсл 100гб)

Кај мене супер си е брзината, точно колку што треба да е, малце е нестабилен знае и за 1час да падне 3-4 пати ама :toe:
593185153.png

Многу добар четири. Од шест мбпс колку што треба да биде, имам 5 мбпс..

Патем да прашам нешто ЌЕ ИМА ЛИ НЕШТО НОВО ВО ВРСКА СО АДСЛ-ОТ ОД Т-ХОУМЦИ ИЛИ НЕМА ДА ИМА?

Има web interface, не те сфаќам... што мора да се мести преку конзола?

Веб интерфејсот нуди многу малку опции, а е и многу баговит. Или можда сум седнал на фаличен рутер да работам, незнам. Примаше сетинзи само преку конзола.

dsc00738l.jpg

dsc00737t.jpg

Eve gospodata od Telekom usvari T-Himee kolku si kradat na Paket od 25 GB ...celi 4 Gb ....:tapp:E so e nogu nogu e.....Da dade gospod site da se isklucat:pop: ....i ne mislam da zvonam .Na net meter isto tuka nekade e so Linksysot okolu 19.5 Gb ....A ako mu se javis na 0800 opet isto nivniot merac e najtacan:pos2:Aj da menjame t-homot oti bolni se ludjeto sto rabotat tamu :drk:

На крај на лимит стај да се симињаат неколку работи и ќе надополниш.

Ce stavam sekako ne gi ostavam jas taka nego maten so te praat...Pred toa imav 10 Gb 2 kradea najmalce ete nekolku strani nazad imam postirano ..U glavnom sakam da kazam deka kradat i toa baadji :uvo:

Ce stavam sekako ne gi ostavam jas taka nego maten so te praat...Pred toa imav 10 Gb 2 kradea najmalce ete nekolku strani nazad imam postirano ..U glavnom sakam da kazam deka kradat i toa baadji :uvo:

Ништо ново од нив......

Ќе им се врати како бумеранг некој ден ова мајтапење....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom