South Park

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Глупаво што има многу цензурирано, инаку СУПЕР епизода! Се открива кој е таткото на Cartman. До тие што уште ја немате гледано епизодата, НЕМА ШАНСИ да погодите! :)

СПОЈЛЕР!!!!!!!!!
НИКОГАШ не би помислил дека татко му на Scott Tenorman ќе излезе дека бил татко на Cartman. "My dad was a ginger!" EPIC!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
и ради стејтмнтов на муџахединиве ја исцензурираа цела епизода, демек не се работи за Мухамед :wtf:

ја изменија епизодата ради тоа, сигурно друкше имале испланирано.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
и ради стејтмнтов на муџахединиве ја исцензурираа цела епизода, демек не се работи за Мухамед :wtf:

Да биде јасно, Стоун и Паркер не ја цензурираа епизодата, туку од Comedy Central, телевизијата што премиерно ја пушта серијата ја цензурираа.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286

Што е до МиТ, они ќе го прикажаа Мухамед, не се пички, ама овие Комеди сентрал се најголеми пички у свет. Не ми се верува како може ова.
Извинете за зборовите ама револтиран сум кон цензурата :)

Да биде јасно, Стоун и Паркер не ја цензурираа епизодата, туку од Comedy Central, телевизијата што премиерно ја пушта серијата ја цензурираа.
Точно. Еве нешто од МиТ на СПС страната.

A Statement from Matt and Trey

In the 14 years we've been doing South Park we have never done a show that we couldn't stand behind. We delivered our version of the show to Comedy Central and they made a determination to alter the episode. It wasn't some meta-joke on our part. Comedy Central added the bleeps. In fact, Kyle's customary final speech was about intimidation and fear. It didn't mention Muhammad at all but it got bleeped too. We'll be back next week with a whole new show about something completely different and we'll see what happens to it.

Ќе биде добро да ја пуштат епизодата без цензура на интернет, немора на официјалната страна, нека ја стават на некој торент тракер или нека ја дадат на некој пријател за да се рашири на нетов.

And again, Comedy Central sux.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
многу гејски потег, ако се усплашија од една мочана група муслимани алал да им е... шо ќе се деси ако земат и Кинезине да се противат за Буда...

swallow semen, хахах тоа им беше јако :pos2:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
многу гејски потег, ако се усплашија од една мочана група муслимани алал да им е... шо ќе се деси ако земат и Кинезине да се противат за Буда...

swallow semen, хахах тоа им беше јако :pos2:
Не ги потценувај, идиоти се тие ама го скинаа внук му на Ван Гог .

P

PewDiePie

Гостин
Не може да се деси,Кинезите се цивилизирани и живеат во 21-ви век,тие племињата муслимански НЕ! :toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Не ги потценувај, идиоти се тие ама го скинаа внук му на Ван Гог .
Не може да се деси,Кинезите се цивилизирани и живеат во 21-ви век,тие племињата муслимански НЕ! :toe:
ама рачунате ли дека да стигнат до нив треба да минат низ цела процедура на ЦИА, а потоа и на ФБИ.
поготово ако се знае дека ќе бидат под засилен надзор.

и Скот се умеша :pos2:
јако е кога ги применуваат овие фори, навидум глупа работа, а на крај стана главна :tv:
ако продужат вака у четврта сезона ќе биде доста успешна... тоа и фалеше во 13-ката можеби најтапа сезона of all time.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Имале закани примано од некои муџахедини :)

Што ви реков, што ви реков :)
Прашање е уште колку ќе бидат они живи :)

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
ама рачунате ли дека да стигнат до нив треба да минат низ цела процедура на ЦИА, а потоа и на ФБИ.
поготово ако се знае дека ќе бидат под засилен надзор.
Абе каква ЦИА, на улица обичен фанатик исламски со пиштол купен легално во продавница во Колорадо (таму живеат овие двајцата мислам) каде најлесно се купува оружје, ќе ги потепа како врапци ич око нема да му трепне. Не може некој 24 часа да ги варди нив.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Извинете за зборовите ама револтиран сум кон цензурата :)
And again, Comedy Central sux.
Тhey should do Comedy Central next. :)

Главниот директор место прикажан во човечка форма, нека биде.. голема розева вагина! :)
Што збори.

Инаку лејм епизода.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Глупаво што има многу цензурирано, инаку СУПЕР епизода! Се открива кој е таткото на Cartman. До тие што уште ја немате гледано епизодата, НЕМА ШАНСИ да погодите! :)

СПОЈЛЕР!!!!!!!!!
НИКОГАШ не би помислил дека татко му на Scott Tenorman ќе излезе дека бил татко на Cartman. "My dad was a ginger!" EPIC!
Ххаха.Картмен му ги уби родителите во една епизода од 7-8 сезона:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom