South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Абе каква ЦИА, на улица обичен фанатик исламски со пиштол купен легално во продавница во Колорадо (таму живеат овие двајцата мислам) каде најлесно се купува оружје, ќе ги потепа како врапци ич око нема да му трепне. Не може некој 24 часа да ги варди нив.
Живееа во Колорадо, сега мислам живеат во LA и студиото им е во ЛА.
Не 24 часа, но сепак имаат заштита, во студиото има МНОГУ вработени, а многу малку знаат каде живеат овие двајца.
Ова е доказ дека муслиманите немаат смисла за хумор.
Ххаха.Картмен му ги уби родителите во една епизода од 7-8 сезона:pos2::pos2::pos2:
S05E01 и не треба да се смета за споилер ова оти е многу старо :)

Сигурен сум дека има многу фанови кои би им биле телохранители 24/7 :D

Добра епизода. Имаше од оној стариот хумор. Особено момент на епизодата:
Jesus: Semen, you and swallow go get us Sushi for dinner. :pos:
Sea Man: It's Sea Man and swallow!
Jesus: Okay, semen, you guys head off.
Sea Man: Fine! Swallow, come!
Superbest-Friends: :pos:
Moses: No way he just said that! :pos2::pos2::pos2:

Ама па од друга страна премногу се изнервирав со цензурава. Особено со говорите што требаше да ги дадат Kyle, Jesus & Santa... Мизерија беше тоа. :tapp:

Се надевам ќе излезе нецензурирана верзија.

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Тhey should do Comedy Central next. :)

Главниот директор место прикажан во човечка форма, нека биде.. голема розева вагина! :)
Што збори.
Имаше веќе вагина што збори. Кога стен требаше да го најде клиторисот, го најде и зборуваа, не се сеќавам дали беше во официјална епизода или од исечените сцени од s01e01

иначе добро ќе биде да направат нешто за CC, ама не верувам дека ќе го прифатат они кога ќе им го пратат за прегледување :)

ај некој да стави линк да ја гледам епизодата за Фејсбук.....

Незнам што се пидлачите тука кога сите знаеме дека најчесто тие не се зезаат и толку мозок имаат за да напраат некоја глупост. Не за џабе има толку безбедносни мерки и се толку усрани американците. Е сеа ако мислите дека некој ќе ризикува некој попален да влезе со калашников и да потепа пола телевизија за ваше сопствено задоволство, тогаш треба да се преиспитате. За мене и вака поише ремет им маваат отколку да го покажат.

Е тоа крајните говори незнам зошто беа целосно цензурирани...

Си слушнал за “SPOILER!!!" ?
Спојлер за епизода од пред 4 години?Али во ред еве spoiler
black-v-1.jpg

Дискусијава е однесена во скроз различни насоки. Ем не сме во подфорум Религија, ни во Политика, туку во Филм и Тв, па мислам редно е да престаните со таквите муабети. Фер?
:toe:

Мислам дека и Шеф (човекот што му го "позајмуваше" гласот) беше скиентолог и се додека ги реметеа Христијаните и Евреите немаше проблем и за него, ама откако и неговите дојдоа на дневен ред, онаа епизода со Том Круз ако се сеќавате (trapped in the closed) е тогаш прекина да работи со нив...

Мислам дека и Шеф (човекот што му го "позајмуваше" гласот) беше скиентолог и се додека ги реметеа Христијаните и Евреите немаше проблем и за него, ама откако и неговите дојдоа на дневен ред, онаа епизода со Том Круз ако се сеќавате (trapped in the closed) е тогаш мислам дека прекина да работи со нив...

да да

South Park е најзакон цртан шо сум го глеал досеа, ама не е за помали деца :nenene:

Ја пронајдов фамозната епизода 201. А за Ристе еве ја и епизодата за Фексбук.

Алал да им е ..................
овие шо се продуцентите, идејата што е нивна за Саут Парк, треба да добијат, не споменици, не Нобелови награди... незнам......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom