South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Спојлер за епизода од пред 4 години?Али во ред еве spoiler

S05E01 и не треба да се смета за споилер ова оти е многу старо :)

Ај на кратко да ви објаснам зашто гледам во забуна сте...

Не мислев за SPOILER за епизода од пред 20 години, туку баш за овој муабет:

Глупаво што има многу цензурирано, инаку СУПЕР епизода! Се открива кој е таткото на Cartman. До тие што уште ја немате гледано епизодата, НЕМА ШАНСИ да погодите! :)

СПОЈЛЕР!!!!!!!!!
НИКОГАШ не би помислил дека татко му на Scott Tenorman ќе излезе дека бил татко на Cartman. "My dad was a ginger!" EPIC!

и одговорот (кој ако не приметивте е SPOILER!!!)

Ххаха.Картмен му ги уби родителите во една епизода од 7-8 сезона:pos2::pos2::pos2:

Значи, СО ОВА МИСЛЕЊЕ, секој со интелегенција над 20 ќе свати кој му е татко на картмен, значи СЕ СИ ИМ КАЖАЛ т.е. *SPOILER*.

Сега појасно?

Ај на кратко да ви објаснам зашто гледам во забуна сте...

Не мислев за SPOILER за епизода од пред 20 години, туку баш за овој муабет:

и одговорот (кој ако не приметивте е SPOILER!!!)

Значи, СО ОВА МИСЛЕЊЕ, секој со интелегенција над 20 ќе свати кој му е татко на картмен, значи СЕ СИ ИМ КАЖАЛ т.е. *SPOILER*.

Сега појасно?
Cartman има убиено многу луѓе. И покрај тоа, тој пиша дека било тоа во 7-8 епизода, што не е точно. Тешко би погодил некој кој е таткото со таа информација, освен ако не му кажат дека татко му е
џинџер :)
едит:
забележав една ситница, МУ ГИ уби родителите, а не
СИ ГИ
уби :)

Дискусијава е однесена во скроз различни насоки. Ем не сме во подфорум Религија, ни во Политика, туку во Филм и Тв, па мислам редно е да престаните со таквите муабети. Фер?
:toe:

Џимеј ви кажа, не го послушавте. Јас ви избришав 20 мислења и имате последна опомена пред да почнеме со картоните и да се вклучи некој админ во сето ова. Подфорумот е Филм и ТВ, не почнувајте и не се надоврзувајте на религиски и политички дискусии и психолошки профили на дискутантите.

South Park не ја следам редовно ама колку што ја имам гледано, нема политичка или религиска група која не била на мета. Не е програма за да му удоволи на секого туку за да пецне секого. Кој е нежен нека не гледа. Или барем нека не почнува бесцелни дискусии на темава.

Абе како што ми текнува нели во првата епизода кај што се појавува Скот Териман не е џинџер таму?

Абе како што ми текнува нели во првата епизода кај што се појавува Скот Териман не е џинџер таму?
Во Scott Tenorman Must Die џинџер е у цела епизода, а во другите предходни епизоди го немам забележано

Во Scott Tenorman Must Die џинџер е у цела епизода, а во другите предходни епизоди го немам забележано
Епа ок мислев дека не е ама лоша меморија сум имал :)

Сеа баш прочитав нешто што ме изненади - тоа бипкањето (цензурирањето) на крај кога Кајл и останатите кажуваат што научил не било ставено од Треј и Мет (тие двајцата што го креираат цртанот) туку од комеди сентрал... Незнам дали стварно било потребно толку да се цензурира, мислам дека го претерале :toe: Кајл не го но спомнувал Мохамед кога зборел...

Сеа баш прочитав нешто што ме изненади - тоа бипкањето (цензурирањето) на крај кога Кајл и останатите кажуваат што научил не било ставено од Треј и Мет (тие двајцата што го креираат цртанот) туку од комеди сентрал... Незнам дали стварно било потребно толку да се цензурира, мислам дека го претерале :toe: Кајл не го но спомнувал Мохамед кога зборел...

Прочитај го ова мислење.

201 беше премногу цензурирана... За жал, упропастија одлична епизода. Ама од друга страна и ги сфаќам.

Инаку, на southparkstudios сега е недостапна и епизодата Super best friends од 5. сезона, каде што го прикажаа Мухамед. :pos2:

Long live пиратерија.. на торентз ги има и двете :)

На торент има...???? Сега ќе видам и ќе ги турнам....

Ајде хакериште, турни ги торентите и ќе те молам докажи ги твоите хакерски способности и кутни ми го мснто или профилов или било што.

Ајде хакериште, турни ги торентите и ќе те молам докажи ги твоите хакерски способности и кутни ми го мснто или профилов или било што.

Не беше во таа смисла напишано. Не се возбудувај. :pipi:

А за мсн, пф, лесна работа и веќе досадна, за докажување хакерски способности сега, можам да ти сменам позадината. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Кога излегува новата епизода?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom