South Park

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Спојлер за епизода од пред 4 години?Али во ред еве spoiler

S05E01 и не треба да се смета за споилер ова оти е многу старо :)

Ај на кратко да ви објаснам зашто гледам во забуна сте...

Не мислев за SPOILER за епизода од пред 20 години, туку баш за овој муабет:

Глупаво што има многу цензурирано, инаку СУПЕР епизода! Се открива кој е таткото на Cartman. До тие што уште ја немате гледано епизодата, НЕМА ШАНСИ да погодите! :)

СПОЈЛЕР!!!!!!!!!
НИКОГАШ не би помислил дека татко му на Scott Tenorman ќе излезе дека бил татко на Cartman. "My dad was a ginger!" EPIC!
и одговорот (кој ако не приметивте е SPOILER!!!)

Ххаха.Картмен му ги уби родителите во една епизода од 7-8 сезона:pos2::pos2::pos2:
Значи, СО ОВА МИСЛЕЊЕ, секој со интелегенција над 20 ќе свати кој му е татко на картмен, значи СЕ СИ ИМ КАЖАЛ т.е. *SPOILER*.

Сега појасно?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Ај на кратко да ви објаснам зашто гледам во забуна сте...

Не мислев за SPOILER за епизода од пред 20 години, туку баш за овој муабет:

и одговорот (кој ако не приметивте е SPOILER!!!)

Значи, СО ОВА МИСЛЕЊЕ, секој со интелегенција над 20 ќе свати кој му е татко на картмен, значи СЕ СИ ИМ КАЖАЛ т.е. *SPOILER*.

Сега појасно?
Cartman има убиено многу луѓе. И покрај тоа, тој пиша дека било тоа во 7-8 епизода, што не е точно. Тешко би погодил некој кој е таткото со таа информација, освен ако не му кажат дека татко му е
џинџер :)
едит:
забележав една ситница, МУ ГИ уби родителите, а не
СИ ГИ
уби :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Дискусијава е однесена во скроз различни насоки. Ем не сме во подфорум Религија, ни во Политика, туку во Филм и Тв, па мислам редно е да престаните со таквите муабети. Фер?
:toe:
Џимеј ви кажа, не го послушавте. Јас ви избришав 20 мислења и имате последна опомена пред да почнеме со картоните и да се вклучи некој админ во сето ова. Подфорумот е Филм и ТВ, не почнувајте и не се надоврзувајте на религиски и политички дискусии и психолошки профили на дискутантите.

South Park не ја следам редовно ама колку што ја имам гледано, нема политичка или религиска група која не била на мета. Не е програма за да му удоволи на секого туку за да пецне секого. Кој е нежен нека не гледа. Или барем нека не почнува бесцелни дискусии на темава.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Абе како што ми текнува нели во првата епизода кај што се појавува Скот Териман не е џинџер таму?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Абе како што ми текнува нели во првата епизода кај што се појавува Скот Териман не е џинџер таму?
Во Scott Tenorman Must Die џинџер е у цела епизода, а во другите предходни епизоди го немам забележано

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Во Scott Tenorman Must Die џинџер е у цела епизода, а во другите предходни епизоди го немам забележано
Епа ок мислев дека не е ама лоша меморија сум имал :)

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.033
Сеа баш прочитав нешто што ме изненади - тоа бипкањето (цензурирањето) на крај кога Кајл и останатите кажуваат што научил не било ставено од Треј и Мет (тие двајцата што го креираат цртанот) туку од комеди сентрал... Незнам дали стварно било потребно толку да се цензурира, мислам дека го претерале :toe: Кајл не го но спомнувал Мохамед кога зборел...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сеа баш прочитав нешто што ме изненади - тоа бипкањето (цензурирањето) на крај кога Кајл и останатите кажуваат што научил не било ставено од Треј и Мет (тие двајцата што го креираат цртанот) туку од комеди сентрал... Незнам дали стварно било потребно толку да се цензурира, мислам дека го претерале :toe: Кајл не го но спомнувал Мохамед кога зборел...
Прочитај го ова мислење.

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
201 беше премногу цензурирана... За жал, упропастија одлична епизода. Ама од друга страна и ги сфаќам.

Инаку, на southparkstudios сега е недостапна и епизодата Super best friends од 5. сезона, каде што го прикажаа Мухамед. :pos2:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Long live пиратерија.. на торентз ги има и двете :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
На торент има...???? Сега ќе видам и ќе ги турнам....
Ајде хакериште, турни ги торентите и ќе те молам докажи ги твоите хакерски способности и кутни ми го мснто или профилов или било што.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Ајде хакериште, турни ги торентите и ќе те молам докажи ги твоите хакерски способности и кутни ми го мснто или профилов или било што.
Не беше во таа смисла напишано. Не се возбудувај. :pipi:

А за мсн, пф, лесна работа и веќе досадна, за докажување хакерски способности сега, можам да ти сменам позадината. :P

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
Кога излегува новата епизода?

Kajgana Shop