- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
cestito pobeda
fala:smir:cestito pobeda
Сегде е исто брат...Свите измислуваат дека биле во школо, работа, факс... нема крајfala:smir:
okolu utakmicata zasluzena pobeda mozese i poubedlivo ama vaka e najrealen rezultat a za publikata mnogu sum razocaran ocekvav daleku poke rabotniot den ne e opravduvanje ko mozev jas da si zaminam od skolija mozat i drugite da prisustvuvat nastadion posekako do 4satot se zavrsvat obvrskite
да тој е:smir:..мислам дека прекарот му беше битолскиот бомбардер..Секогаш заборавам да прашам. Дали Александар Вељановски е истото момче што растураше во Јуниор купот во мал фудбал пред 6-7 години кога беа доста популарни на А1??
Не се сеќавам кој беше најдобар во таа година од Вардар. Мислам дека збориш за Којовски. Сега игра за Работнички. Другиот беше Неловски, сега е столб во одбрана на тимот од мое маало, Славијада тој е:smir:..мислам дека прекарот му беше битолскиот бомбардер..
А кај е онај вашиот му го заборавив името и презимето мислам дека го викаја скопската црна стрела?..а јуниор купот беше 2004 год:smir:
од тие играчи заигра некој за Вардар?? Пред некоја недела то се запрашав ми текнува еден имаше со долги косиНе се сеќавам кој беше најдобар во таа година од Вардар. Мислам дека збориш за Којовски. Сега игра за Работнички. Другиот беше Неловски, сега е столб во одбрана на тимот од мое маало, Славија
Епа тој е Јован Којовски. Само што наполни 17-8 години премина во Работнички, а таму ја грее клупата. Не се сеќавам кој играше друг тогаш, одамна беше Инаку знам дека играше и Неловски, затоа го спомнав Член е на Тетекс, ама позајмен е во Славија, и е доста солиден иако се работи за трета лига Другото не се ни сеќавам кој играл :smir:од тие играчи заигра некој за Вардар?? Пред некоја недела то се запрашав ми текнува еден имаше со долги коси
Смири страсти, I come in peaceИмате посебни фан клубови за такви теми...Не туку ми расправајте за некои други тимови....Ајт кај вас..:nenene:
Значи се разврза тема околу популарниот Јуниор куп oд пред 6 години, и тоа кој какви играчи извадил од тие генерации. А тука се вклучени и вашите, па дури и моментно најдобриот Вељановски :smir:Абе иди ти во мир, мене не ми смета...ама ако читате добро, ке видите дека горе пишува фанклуб Пелистер, а не за некои играчи од вардар и работнички:helou:
Админи :?????
Прв болд, не мислеше на него, ваљда за Пандовски збораше . Втор болд, да, истиот е.:smir:Епа тој е Јован Којовски. Само што наполни 17-8 години премина во Работнички, а таму ја грее клупата. Не се сеќавам кој играше друг тогаш, одамна беше Инаку знам дека играше и Неловски, затоа го спомнав Член е на Тетекс, ама позајмен е во Славија, и е доста солиден иако се работи за трета лига Другото не се ни сеќавам кој играл :smir:
Интересни играчи имашпе тогаш. И овој Алтипармаковски ми останал во сеќавање (ако е истиот). Незнам кај е Буљамин Шабани, али гледам дека на пр. Мавров настапува за Турново, Димовски си игра за Напредок, али незнам колку напреднале
Смири страсти, I come in peace
Го памтам финалето како вчера да беше.Беше во Битола играја Пелситер-Вардр.Вардар тепа на пенали.Имаше и навивање од јуниор чкембари...атмосефера топ....ке се издев тогаш...стварно несрекно изгубивме многу.Епа тој е Јован Којовски. Само што наполни 17-8 години премина во Работнички, а таму ја грее клупата. Не се сеќавам кој играше друг тогаш, одамна беше Инаку знам дека играше и Неловски, затоа го спомнав Член е на Тетекс, ама позајмен е во Славија, и е доста солиден иако се работи за трета лига Другото не се ни сеќавам кој играл :smir:
Интересни играчи имашпе тогаш. И овој Алтипармаковски ми останал во сеќавање (ако е истиот). Незнам кај е Буљамин Шабани, али гледам дека на пр. Мавров настапува за Турново, Димовски си игра за Напредок, али незнам колку напреднале
Смири страсти, I come in peace
Александар Пандовски е црната стрела и моментално е во сениорската екипа на Вардар.да тој е:smir:..мислам дека прекарот му беше битолскиот бомбардер..
А кај е онај вашиот му го заборавив името и презимето мислам дека го викаја скопската црна стрела?..а јуниор купот беше 2004 год:smir: