Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Е вака, пошо е тазе излезена епизодава, денес барем ако кажувате нешто да редите во спојлер.
Јас сеа ја уклучив на даунлоад, досеа спијав.
:back: срциња

Оти?
Оти Селф сега најверојатно ќе биде спасителот кој досега се очекуваше да биде Сукре... веројатно ќе изработи нешто да ја заебе компанијата и да им помогне на Мајк и момците,
инаку навистина добра епизода.

Оти?
Оти Селф сега најверојатно ќе биде спасителот кој досега се очекуваше да биде Сукре... веројатно ќе изработи нешто да ја заебе компанијата и да им помогне на Мајк и момците,
инаку навистина добра епизода.

Јас поинаку те разбрав, неврмајнд ;)
Иначе добра замисла ти е,
само сега треба да се снајде некако да ја залечи повредата на ногата.
:)

Кулееееееееееен!!!! Кулеееееен!!!!
:)))

Интересна епизода ко за промена.

Мислам дека ова води кон нова сезона на ПБ.

Крајот беше стварно добар, да видиме Мајкл кој сака повеќе сега.. :)

Двајцата.....или ништо или се!

Оваа беше најинтересната епизода во оваа сезона. Мајки е пред тежок избор. Според мене ке ја избере Сара, зошто има време од неколку часа за спасување на Линколн. Според ова излегува дека Линк не беше местен за убиството од Генералот, туку од Кристина. Кога излегува наредната епизода?

Оваа беше најинтересната епизода во оваа сезона. Мајки е пред тежок избор. Според мене ке ја избере Сара, зошто има време од неколку часа за спасување на Линколн. Според ова излегува дека Линк не беше местен за убиството од Генералот, туку од Кристина. Кога излегува наредната епизода?

Па се шо праеше Кристина праеше за да го намести Линколн и да го придобие Мајкл.

Наредната епизода е исто, во Сабота. :)

Ај гат сам њус. Сукре се врака наредната епизода. Изгледа тој ке ги извлече од ситуацијата.

Ај напрај така да изгледа и да не ја усереш работата ко кај мене сега.

Season 4, Episode 21: Rates of Exchange
Original Air Date—15 May 2009

Season 4, Episode 22: Killing Your Number

Season 4, Episode 23: The Old Ball and Chain
Original Air Date—2 June 2009

Season 4, Episode 24: Free

Season 4, Episode 21: Rates of Exchange

Season 4, Episode 22: Killing Your Number

Season 4, Episode 23: The Old Ball and Chain

Season 4, Episode 24: Free
2 по 2 ќе искачаат? Не како до сега 1 неделно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom