Упс... sorry:kesa:postov ti nemat nikakva smisla!
daj ne se praj pameten i ne davaj besmisleni kritiki za seriava..
За разлика од Heroes, која ојде на срање патишта, не ја догледав. Оваа морам, секако дека е подобра, ама да се фатиш за орото до крај да го доиграш.А ти од кај знаеш дали му има смисла постот кога воопшто ја немаш гледано 4та сезона?
Бог да чува еј...
Читајте малку пред да постирате, зошто на почетокот никој лош збор не кажа за серијата, првите сезони беа генијални, ама сега повеќето ја гледаме оти веќе сакаме да видиме што ќе се случи на крај и да не ни пропаднат залудно толку изгледани, возбудливи епизоди.
Prison Break не е тоа што беше и тоа е непобитен факт, џабе се расправаме.
Си ја заслужи :kesa:гофна...
и да, некој должи пија4ка
Штркот им го донесе кога беа во возотКако затрудне оваа Сара и кој тоа и го прцна за тоа да се случи, јас не памтам полов однос во серијава а ако се десел сигурно ќе ни кажеле некако, бременост не е мала работа.
Од епиозодава единствено позитивно е што ТиБег се враќа во стара форма. : ) Касандросувањето беше неминовно и мораше да се случи.
Од кај информациите дека Сукре ке се врати? Имаш некој линк или твоја претпоставка.Денес ја изгледав. Мислам... Есперанса, Забранета љубов стајл? Аман. Она за Линколн на пример, демек посвоен ова она... Шпанска серија.
Тоа за бебето од Сара што знаеше госпоѓа Скофилд, сеа дан испаднит ко онај СФ филм кај шо астронаутон ќе ја затруднит жена му и ќе се родет дебили.
Глупо е мислам... Некогаш ми се чини дека не е истата серија што сум ја гледал пред некоја година, многу глупаво, дури на крај ќе испадне Сукре да се врати и да ги спаси херојски...
Мораш да ја догледаш Хироус, серијата се врати на старата патека.За разлика од Heroes, која ојде на срање патишта, не ја догледав. Оваа морам, секако дека е подобра, ама да се фатиш за орото до крај да го доиграш.
Моја претпоставка е, прочита го пак мојот пост.Од кај информациите дека Сукре ке се врати? Имаш некој линк или твоја претпоставка.
Мораш да ја догледаш Хироус, серијата се врати на старата патека.
Абе ке ја догледаме серијата, па што сака нека биде. Каков крај и да има, сепак ке ја догледам, не сакам залудно да ми одат 15-те дена што ми истекоа очите гледајки Призн Брејк.
Hotel Break се заебаа со Селф... и тоа гадно :zlo:They're baaack!!!
Акција, акција и само акција. Епизодата е лудници. :smir: