Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
до 11 епизода од 1ра сезона сум неам зборој за сериава:smir:
мајкл, типот е звер :)

може некој да ми даде преводи за епизодите од четвртата сезона? немора на македонски може и на српски или хрватски

може некој да ми даде преводи за епизодите од четвртата сезона? немора на македонски може и на српски или хрватски
Ги имаш сите преводи на titlovi.com.
Оди на сајтов и симни ги. Има и српски и македонски.

И серијата ќе заврши како шо почна.
Па ајт УПМ :Ѕ

epizodava info da ne ima
da ne ja pustija

Излезена е 19-та, вчера излезе.

Ја гледав 19тата епизода ме изнервира пак што се направи сплетка ама ок беше според мене ќе видиме што ќе се деси понатаму.И едвај чекам да го убијат Тбаг ме нервира веќе:nesum:

21 epizoda sum od 1ra sezona, EPIC ESCAPE :vozbud:
ae imam use mnoguu jas za gledajne :p

Денес ја изгледав. Мислам... Есперанса, Забранета љубов стајл? Аман. Она за Линколн на пример, демек посвоен ова она... Шпанска серија.
Тоа за бебето од Сара што знаеше госпоѓа Скофилд, сеа дан испаднит ко онај СФ филм кај шо астронаутон ќе ја затруднит жена му и ќе се родет дебили.
Глупо е мислам... Некогаш ми се чини дека не е истата серија што сум ја гледал пред некоја година, многу глупаво, дури на крај ќе испадне Сукре да се врати и да ги спаси херојски...

Денес ја изгледав. Мислам... Есперанса, Забранета љубов стајл? Аман. Она за Линколн на пример, демек посвоен ова она... Шпанска серија.
Тоа за бебето од Сара што знаеше госпоѓа Скофилд, сеа дан испаднит ко онај СФ филм кај шо астронаутон ќе ја затруднит жена му и ќе се родет дебили.
Глупо е мислам... Некогаш ми се чини дека не е истата серија што сум ја гледал пред некоја година, многу глупаво, дури на крај ќе испадне Сукре да се врати и да ги спаси херојски...
postov ti nemat nikakva smisla!
daj ne se praj pameten i ne davaj besmisleni kritiki za seriava..

А ти од кај знаеш дали му има смисла постот кога воопшто ја немаш гледано 4та сезона?

Бог да чува еј...

Читајте малку пред да постирате, зошто на почетокот никој лош збор не кажа за серијата, првите сезони беа генијални, ама сега повеќето ја гледаме оти веќе сакаме да видиме што ќе се случи на крај и да не ни пропаднат залудно толку изгледани, возбудливи епизоди.
Prison Break не е тоа што беше и тоа е непобитен факт, џабе се расправаме.

гофна...
и да, некој должи пија4ка :)

Големи гофна... пример за тоа како не треба да се претерува и од доброто да се бара подобро во случајов профит... поголем де.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom