Kоја е последната претстава што сте ја гледале во театар?

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Последна гледана претстава - "Касапски Кучиња".
Мене лично ме разочара, можеби затоа што сум голем фан на Tarantino и култниот "Reservoir Dogs", ама не е тоа главната причина.
Според мене... онака from my point of view:
Режисерот, Бојан Трифуновски, сакал да се држи до оригиналниот текст (на моменти и премногу)... додал сцена од друг филм "Usual Suspects", две референци на "Парите се отепувачка" ...а во исто време пробал да уфрли по некоја своја идеја и на крај претставава е каша-попара, бледа копија со неоригинални идеи.
Глумата беше просечна... навистина несакам да ги критикувам глумците за некои моменти затоа што беше премиера и не би било фер, сепак е притисок.

Претстава која би ја препорачал - "Демонот од Дебар Маало".
Унко е одличен театарски режисер кој ме освои како фан со "Поблиску".
Јовица Михајловски и Билјана Беличанец се фантастични.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ако може некој да ми предложи добра драма да гледам, слободно :), и така сега имам повеќе слободно време.
Јас последна ја гледав `Кино љубов` у Драмски. Одлична претстава на мала сцена, со 5 добри актери, меѓу нив Јелена Жугиќ:wink: ...Ете ти предлог:helou:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Болва во уво.Веќе ја имав гледано 2 пати ама многу ми е инстересна и би ја гледала пак.

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Вчера ја гледав "Хамлет" аам.... хм...... ма имаат они далеку подобри претстави

mz.LoVeLy

patience...
Член од
16 февруари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
5
Последна ја гледав "Од Кол На Кол" - не можев да престанам да се смеам, би ја гледала пак.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Пред 4 дена ја гледав "Од кол на кол".Леле смеење,не можев да престанам.Ептен смешна беше.Во театар одам ретко кога има само комедии.Јбг што друго во Прилепски театар,само комедии има.Ама ептен се добри.

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Болва во уво. Ми течеа солзи од смеење :) Сакам да ја гледам пак и пак и пак... :)

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
пред малку се вратив од еден обид за претстава, добра идеја, лоша реализација (според мене) - Супернова

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Хамлет.
Велешкиот театар е одличен.Посебно Зоран Љутков, Васил Зафирчев, Младен Крстевски.....

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Минатата недела бев на „Ладало“...Прекрасна приказна одиграна од преубава екипа (само Рубенс Муратовски ми фали :( ).Смеење до солзи:pos2: Кој не ја гледај, да оди под итно:pipi:

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Posledna?! Makedonski Rulet...taa mi bese posledna u dramski poso site drugi gi iam gleano tamu:) JBG I LOVE THEATRE'S LIFE:) sea iskoci i Supernova, go iam scenarioto uste pred da iskoci pretstavata poso nie bevme zadolzeni za plakatite, taka da kaj i da e i toa ke bide:) Makedonski Rulet... mn dobra prikazna so predobri glumci. Senko kako i sekoas se pokaza u ubavo svetlo, kako i Zafircev so negovite ulogi na gej:)) Sledni mi se "Bolva v uvo" i "Supernova" :)

Kajgana Shop

На врв Bottom