- Член од
- 25 август 2019
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 501
Прашање: Дали уште се игра "Ах љубов моја" во Театар Комедија? Пред 5-6 години се играше, главна улога Нина Деан. Секое инфо е велк`м.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашање: Дали уште се игра "Ах љубов моја" во Театар Комедија? Пред 5-6 години се играше, главна улога Нина Деан. Секое инфо е велк`м.
Ја најавија ама не ја прикачија од МНТ поради наводни технички проблеми маме им ебем.П.С дали може да се гледа некаде онлајн Мајсторот и Маргарита? Знам како дел од карантинските мотивации многу претстави идеа на јутуб. Многу пати ја испуштив но сега и книгата ја прочитав и сакам да ја изгледам.
Тетовирани Души по Горан Стефановски
Си земав фиксот, бев премногу среќен што повторно бев под тоа театарско светло, во тоа познато столче и иако беше surreal атмосфера со седење со маски и протоколи, сам во два метра квадратни ненамерно се создаде интимна атмосфера присуствувајќи максимум 30тина луѓе што за нас беше фантастично, како цела претстава да е специјално за тебе но претпоставувам не толку за тимот без голем фидбек и аплаузи. Инаку се работи за студент кој патува за Америка со стипендија да истражува за социолошкиот импакт врз нашите иселеници таму, допирајќи прашања за националниот идентитет но и личниот, рушејќи ги сите свои идеали кога дознава за неговите корени. Прикажување дека паричката рѓосува и од двете страни исмевајќи се со сите стереотипи што ги имаме за иселениците но и тие за нас и колку се кршливи некои идеи и небитни некои борби. Фантастично одглумена, но за жал завршува на тажна нота и може да си идеш избедиран, што лично многу не ми е по кејф за чувство после претстава но не можам да го занемарам навистина моќниот монолог и крај и да завршам со пофални зборови и препорака.
4/5
П.С дали може да се гледа некаде онлајн Мајсторот и Маргарита? Знам како дел од карантинските мотивации многу претстави идеа на јутуб. Многу пати ја испуштив но сега и книгата ја прочитав и сакам да ја изгледам.