Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.619
- Поени од реакции
- 59.432
Сега кој кого уби?
Ерик го уби Ерик и после се самоуби.Сега кој кого уби?
Како искина со глумата девојкава првиве две епизоди, секоја секунда прави да се соживуваш со нејзините емоции.
Само мене ме нервираат вака недоречени сцени? Го туркаат сандакот со детето, почнува да се клати, мислиш ќе му падне главата, па ич ништо не се случува. Влегува Алисент кај Егон, овој плаче, го погледнува така и си вика „син ми е ама очигледно нема што да направам за него, одам да се плеснам со Кристон“.Втората кога плачеше Егон, мајка му го виде и само се повлече. Мене ме носи на тоа дека не плачеше ради детето, туку поради она што му го рече Ото - оној ироничен муабет дека Висерис не го направи него крал.
Лале какво срање беше тој плот, потепа еден тон благородници, “папата“ и добар дел од црквата, кој знае колку обични луѓе и што е најбитно за Вестерос своји роднини и никому ништо.Згора на тоа, од епизодата Серси кога го дигна у ваздух пола град,
Не зборам за сцените, за сцените се сложуваме, доста од нив во епизодава беа без поента. Напишав погоре дека без разлика што епизодава траеше 76 минути, ништо суштински важно не се случи. Дури и смртта на близнаците не носи ништо значајно во конфликтот меѓу двете куќи.Само мене ме нервираат вака недоречени сцени? Го туркаат сандакот со детето, почнува да се клати, мислиш ќе му падне главата, па ич ништо не се случува. Влегува Алисент кај Егон, овој плаче, го погледнува така и си вика „син ми е ама очигледно нема што да направам за него, одам да се плеснам со Кристон“.
Чуму ми се вакви сцени?
Згора на тоа, од епизодата Серси кога го дигна у ваздух пола град, епизода која беше скоро целосно покриена со музичка позадина, сега секоја епизода го фураат истото. Барем нека го остават тоа за некоја посебна епизода, ако има таква.
Може @Zlatikevichius и накета да стави.Порано правевме team Cersei, team Khaleesi... да видиме на што сме со ова?
Прегледај го приврзокот 421668
Бујрум ^^Може @Zlatikevichius и накета да стави.
Па се знае де исходот од војната.Јас ќе одлучам после војната накај шо ќе дувни ветрот.