Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
hah..Faciche,telo,ne mn visoka onaka sredna i toa e toa :)

Симпатичен, висок мажјак, височината е deal breaker мора да е повисок така троа, иначе да знае да ќути кога треба а не сакам премногу зборлести и да се прават паљачовци што се вели, интелегентен а не некој сељак итн.

Секси поглед и голо рамо.

Koga mozam da mu procitam vo pogledot deka me posakuva, koga go gledam kako toj se vozbuduva :toe:

Насмевка и коса дефинитивно.:salut:

Симпатичен, висок мажјак, височината е deal breaker мора да е повисок така троа, иначе да знае да ќути кога треба а не сакам премногу зборлести и да се прават паљачовци што се вели, интелегентен а не некој сељак итн.

Samo sto me opisa mene :vozbud::smir:

Некој што е природен на „прв поглед“ има темна коса и очи и добро му стои црн долг капут (ке почекам зима :pos2::pos2:)

stomacni,bokserici,tanga,beli pantaloni,parfem,usta,patiki...
The same.. ама парфемот некако посебно.Обожавам кога некој типац има парфем да сврши пи*ка кога ќе намириса. : ))

Добар стил на облекување, слатка фаца :) убави очиња (зелени или сини најубаво) ..стомачни, ама не пренабилдан.. што да зборам веќе за телото :):) убави заби.. бла бла бла

Страбизам, наочарчиња и патики ... :wub:

убави усни...стомаче убавко шминка не треба:vozbud:

Длабок поглед, провокативна насмевка, малку брадичка, кошулче (по можност црно) негувани раце (дланки) + шарм! :wub:
Да биде фраерче во друштво а романтична душа насамо!:back: Нешто вака:
Matthewfox4.jpg
shirt.jpeg

Prasajne za mazi: Sto najmnugo ve pali kaj devojkite?Dali e toa dolen ves,sminka,izgled,tanga...? :twisted:

Devojki isto i za vas: Sto najmnugu ve pali kaj mazite?kola :twisted: izgled,oci ili pak onaj organot :lol:

Додадено : (за оние коишто претпочитаат ист пол) : Мажи, што ве пали најмногу кај мажите? Жени? Кој е тој ”елемент” кај вашите ”шмек-мети” коишто посебно ве инспирира???

Зависи од првиот впечаток што ќе го добијам , поглед, очи , начинот на кој ќе ми пријде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom