Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога се сликам левава веѓа редовно ми е крената за разлика од десната...е сеа коа шмекам некоја тоа како изгледа незнам :kesa:

OMG OMG !
I've found the man of my life ! :o
Marry me :o

Man, look, I like turtles coz they're so chill :icon_lol:
Chill, k?
k.
Bye now.

Не би можел да кажам дефинитивен одговор, секако се знае дека најмногу на прв поглед може да попали добро деколте, стегнат задник, убава заводлива насмевка итн.

Сепак некои девојки едноставно имаат нешто во нив што ме пали повеќе отколку да речеме други девојки, а не можам да го дефинирам како дел од тело или слично.

целата девојка ја гледам од глава до пети а што намногу сакам :vozbud:

Чипка на полно деколте (не знам броеви на прслук до толку, али знам шо бирам со очиве), темни очи со не претеран креон и молив (не се разбирам у шминкање), и месест задник...јеби га, машко сум :tv:

Бушава косичка и добар, натртен, цврст г'з:vozbud:

Дугачка коса(по можност црна,смеѓа, а не се бунам и плава да де) очите,забите и кукови

Јас само пробувам да видам дали ми работи потписот :salut:

природна плавуша со плави очи и поглед кој неможам да го следам повеќе од 3.5 секунди...
- сите ми велат: таква тука нема да најдеш, иди во снадинавија :jajce:

Висина, темен тен, кратка коса и брадичка и поглед во кој можеш да потонеш...:wub:

Висина, темен тен, кратка коса и брадичка и поглед во кој можеш да потонеш...:wub:

Како мене освен темниот тен :)

Веруј потонувачкиот поглед е вистинското тоето, кога ќе потонеш ќе заборавиш и на брадичка и на коса.

Највеќе ме пали танга дефинитивно,али да се разбереме на добар г`з,и некој посебен поглед...што те тера да ја казниш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom