Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
JOJ! shat mi radi
dok zivim u nadi
ta malena tvoja
rupica na bradi

па... вака ... плави очи, смега евентуално плава коса, убави заби т.е. убава насмевка... да има малки стомаче , ама не стомачиште, да биде шармантен ... не повисок од 185 цм ... :) не барам многу

Очите...длабок поглед и рацете(дланките поточно)

Ништо особено. Само да му осетам присуство во просторија, или да ме погледне еве, ме зажежува меѓу нозе. Да, погледот е:)

Никола напиша:
фаца, цицки, гз, нозе.
ако може никаков муабет да не прави

Хахахахахахахаа, и јас то би го рекол, со жена муабет исто ко сам да си збориш жими све:))D А посебно коа сум со шмизли ебено ми иде добро.
Иначе, да има гз, две добри нежни планети, добра насмевка и фаца секако да има природна не мислам коа шетаме да стаам постер кај неа на фаца од аврил, за да биде океј. па то е засега иначе ме пали од облека добра танга, црвена и тоа и коа се у минич. или пак скроз у црно со многу нападна шминка YEAHHHHHHHHHHHH!!:D

Силни, мускулести раце...Одма си замислувам какво е чувството да се "изгубам" во нив...А тек ако тоа е надополнето со непретенциозна самодоверба, продорен поглед и полу-насмевка на уста од која се наѕираат убави заби и од која излегува интелегентен хумор...Ух, одма сум на "седмо небо":pipi:

Aj jaс ќе се обидам визуелно да одговорам на барањето на темава:

ffhhfhom1.jpg

Мислам дека е јасно.:)

Ијааа, кој е дечково? :mutav:

Незнам што да кажа, ме остави без зборови. Се извинувам за оф-топикот :-)

Преубава насмевка пљус заводлив поглед и јас сум на колена:pipi:

Очи/сини најмногу/:love1: , добар задник, пивско стомаче:vozbud:

SIroki ramenici, zavodliv pogled, nesredena kosa(razbusavena, neceslana, bez gel ili bilo kakvo sredstvo za sreduvanje na kosa), bokserici.

фаца муабет да знае да направи плави очи бицепси да не е слаб многу и низок бел пантолони бела кошула парфем :vozbud:

glasot, zdivot,ocite, izrazot na liceto, senzualnosta....:pipi:

Очите, устата, стомачните и добриот парфем секако :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom