Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принц :vozbud:

А циганката каде ја закопафте? :)
Дај црно на бело пемпеле дека си ги легнал тие 40, па тогаш ќе прајме муабет :)

Можеби, затоа имам легнато над 40 девојки досега, па сега види ти сам дали сум принцеза или принц :vozbud:
А може си коњот на принцот... :vozbud:
Ова е шега немој да се навредуваш.

vistinska rewtkost se takvite mazi sto mislat kako tebe.......site se popaleni an fizicki izgled zadnici faci......preku glava mi se vise
--- надополнето: Nov 24, 2011 12:47 AM ---

ne......mislev dali se poseksi pomali ili pogolemi stapala kaj devojkata za Lyon Bold Italic? a moze i drugite mazi da vidam sto mislat

И мене ме палат xDDDDDDD

Pinknail feet <3<3

мене кај женско најмногу ме пали, рамен стомак, џабе ако има и фаца и гз и града ако има малце дебелко стомаче, тоа е како да имаш лцд лед телевизор со крив екран,

мене кај женско најмногу ме пали, рамен стомак, џабе ако има и фаца и гз и града ако има малце дебелко стомаче, тоа е како да имаш лцд лед телевизор со крив екран,
не бе рамен; мало стомаче а ла „Шакира“ и да умрам....

Браво бачко, ќе те одликуваме со „Кајгана јебо“ беџ кој многу ретко се заслужува.
До сега го имаат добиено само Стеф и Свршаваат само што ќе ме погледнат :)

Ок, сакаш искрен одговор нп ќе добиеш.
Од тие 40 само две максимум 3 се девојки со кои си бил во врска, останатите 37 се калаштури т,е ноќните дами позади македонска, наркоманки би легнале со тебе за мала пара, нимфоманки кои се незаситни од секс и кои излегуваат во дискотеките, кафулињата само да најдат некој со кој би ја поминале ноќта и така натаму.
Така да се важат само овие 3 а останатите се врски за една ноќ, не се важат.

Розево обично носат девојките, тоа е нивната боја, машките кои носат розево обично се педери т.е не обично ама во 99% од случаите е така, или пак и пукаат ама и ги упукуваат преведено даваат ама и го примаат, па сега најди се каде си ти во сето ова.

Машко и розево ме асоцира на оваа слика ама ептен.... ktnxbye

207232_10150175421237094_808057093_7027686_1986533_n.jpg

Мислам дека и е доста на темава, па од 2005. постои... :)
Клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom