Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dobra forma na ocite, dlabok pogled, e toa najmnogu sakam, potoa ubavo telce :) dobar stajling, oci plavi... aaa i dobra polna usta

da bide ubava, a ne da mi dojde nekoja so krivi oci,bez noga ili raka,da mi se mrste

Уста, голема полна сочна...
Цигар во устата...
И насмевка предизвикувачка!
Тоа.

Облечен во црна маица, прилепена за телото, убави стомачни, убава насмевка, најубав парфем....уф колку паѓам на тоа...

ПрИтИ_гРл напиша:
Облечен во црна маица, прилепена за телото, убави стомачни, убава насмевка, најубав парфем....уф колку паѓам на тоа...

Gay?

boooty боооти и само booooty :).
епа значи позадина и сочно муЦе, доста е скромно момче сум.

Dobra i prava noga, trtlesto gaze i minimum 85 brushalter. Ama pred se devojkata treba da bide tip top, t.e. da vodi smetka za sebe.

Се бара
1.слаба
2.мило фацуле
3.средена коса
4.да има пари
5.женско

pearl напиша:
Јас се палам на раката, поточно дланката. Не знам зошто, ама тоа е првото нешто што го приметувам кај човека, почнувајќи од ракувањето. Кога ќе видам убава, јака и силна машка рака, уффффф ми доаѓа да му ја земам и да му ја плеснам од задников, а за после какви мисли ми доаѓаат.....ај поубаво да не пишувам, срамота е :kesa:
:pos::pos:Ме изнасмеа мор Бисеро, шубо ми дојде!
Убаво кажано!
Се сеќавам на една тема имаше пишано зошто ги забележуваш прво рацете, супер беше објаснето. Кога ќе го најдам постот, ќе го ставам тука во цитат за да те потсетам зошто дланките се првото нешто кое го забележуваш кај некого.
pearl напиша:
Инаку, најмногу ме пали ум на претек, акал што се прелива и текнувало како молња, надополнето со сигурен и упорен поглед, и самодоверба прелиена со НЕпретензиозна надмоќност (над мене:wink:). Е тогаш ме скокотка по целово тело :)
Е, ова гори!

paaa nekoe ubavo suknice i cigarce u usta :)

Smekerski pogled, dobra garderoba, stav koj ti predizvikuva mornici:smir:
Hmmmmmmmmmmmmmm...........................

adriana-lima-27.jpg

Ова ме пали

tyler-liv-photo-liv-tyler-6228248.jpg

А во ова да се заљубам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom