Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

hehehehhe moze nazad na temata a??i odgovarajte na prasenjeto temava ne ja napraviv za karanje.ili aj edna vakava da se napravi pa da se karame do utre ako sakate.moze li?

Епа девојки слушнавте? Нема секс пред прва брачна ноќ или па нема секс со никој друг освен со тој за кој знаете дека ќе ви биде иден сопруг. Ако не, никој нема да ве спаси од пеколот, Чеда Божји.:pop:
не ја слушајте,лаже :)

Druze so toa deka pobitno e da ja smiris mislev na toa di da i ostanes posleden odnosno da te gleda ko bog ili da gi zaboravi site prethodni

Првиот сексуален партнер ми значеше исто и пред да имаме секс (затоа одбрав баш со него да имам секс) и после тоа. Сега не сме заедно и не ми значи нешто особено. Уствари многу ретко мислам на него.:nesum:Го гледам и со други девојки, али никад не сум помислила:- Ама ти мене ми беше прв, како смееш со друга да бидеш, и сл.
Нормално дека ќе го памтам цел живот зашо со него сум го имала првиот секс, али пошо не сум промискуитетна ќе ги памтам и другите партнери исто ко него.
Уосталом, првиот секс ретко кога е посебно убав и битен е само затоа што е прв. Али за мене нема некое посебно значење. Ни кинењето на хименот, ни партнерот кој го направил тоа:toe:

Тогаш ми значеше зашто беше прв кој успеа да ми отвори една прекрасна врата, сега не ми значи ништо посебно освен тоа што беше прв и шуќур шо е така :pos:
Сексот е сепак повеќе од уметност за да може да се отслика само со еден потег на платното.:kafe:

Радо би го задавила,ете толку многу ми значи:)

Радо би го задавила,ете толку многу ми значи:)

...sakash da kazesh deka bi go zadavila so noze?...:toe:...aaaah shkorpija bree...:)

...mi znachi bajagi i nema nikad da ja zaboravam, zatoa sto beshe neshto nezaboravno...tolku beshe toa neshto sto ne se opishuva...iako malce koa ke si pomislam smeshno beshe ali sekako nevino i slatko iskustvo...:)

Се` што е прво останува во сеќавање како некое ново искуство,нешто што не натерало да се чувствуваме повозрасни,нешто што ни ги променило мислењата итн...
Ако врската прекине и по некое време се изгубат чувствата кон "првиот/а" сепак,оној "прв пат" ќе се памети како таков.
Секој го памти првото паѓање од точак,првата петка во школо,првата симпатија и бла бла,има многу примери на кој што верувам дека сите се сеќаваат.Истото е и со првиот секс.И тој ќе биде запаметен,иако повеќе чувствата ги нема и е некаде далеку некаде во нашите сеќавања...

Јас зедов пука-наки. Тоа се пуканки, само јапонски. И се римуваат со нун-чаки.

Иначе првиот сексуален партнер на жените им значи во зависност од тоа дали останале со него некое време после тоа или не. Ако останале, имаат убав спомен. Ако не, им значи како снегот лански.

Напишав глупости, колку да имам нешто он топик.

Зошто мажите сакаме секс,а сакаме да земеме невина?

Незнам шо да кажам за темава,случајно ми текна,ке почекам одговор од вас.:helou:

Ајде GOKO, биди звер и кажи ни каква проза планираше да напишеш дур ја отвараше темава па ние ќе ти вратиме со поезија :)

Слични беа темите,отприлика истата дискусија,така да продолжете тука.

Нема некоја поента у тоа дека прв ја отворил портата, оти тоа е прекрасно искуство во кое девојките особено уживаат нели :nesvest:, туку колку ќе и биде у иднина значаен скроз зависи од атмосферата која постоела во целовкупниот однос.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom