leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
а ако ти дал добро СЕКС задоволство и си свршила 4-5 пати за бреме од 1 негова тура тој ке го памтиш ли ????![]()
![]()
Зборуваш за првиот пат 4-5 пати?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а ако ти дал добро СЕКС задоволство и си свршила 4-5 пати за бреме од 1 негова тура тој ке го памтиш ли ????![]()
![]()
A со крвта што ќе тече шо правиме? Или не знаеше дека тече крв:uvo:
Па не незнаев.......NOTНе тече секогаш крв. И не боли кај сите. Или не знаеше? :uvo:
![]()
Е како така ќе го памтиш, а на одбивен начин?Ke go pamtam ama na odbiven nacin bez razlika kakvo zadovolstvo mi pruzil....ako ne go sakam...
Е како така ќе го памтиш, а на одбивен начин?
Тој ти бил прв, и сигурно сте се сакале, и штом си свршила 4-5 пати типот не треба да го заборавиш дефинитивно туку да го памтиш по еден од најдобрите проводи.:wink:
znaci ne sakam pred da bidne nesto on da znae...podobro neka si misli deka sum imala iskustvo,mislem deka poveke bi se trudel a i ne bi uzival dovolno zs bi mislel na toa da ne me boli(deka prv pat) ,a zs da doznae...ja ke se trudam da ne mu pokazam...ova se razbira ako ne sum vo dolga vrska so nego,zs ako ideme podolgo ja sigurno nema da go lazam deka sum se onadela...vo sekoj slucaj poveke bi mi znacel onoj sto e podobar nego prviot...Зошто мислиш дека нема да дознае дека ти е прв ако не му кажеш?
ne sekogas tece krv...ubavo ti pisa ex machina...a i moze prv pat da mi bide vo voda...kaj ke ja primeti krvtaA со крвта што ќе тече шо правиме? Или не знаеше дека тече крв:uvo:
exatelly my point...poveke ke go pamtam ovoj nego prviot so koj najverovatno ke me boli(dajboze da ne me boli ama to e to)...bolkata se zaborava,zadovolstvoto ne
Наравучение за жените : Секој Нареден е подобар од Претходниот :smir: ( бидејќи ви е втор ) :pos2:
Сигурна си?Zosto.....zatoa sto toj ke bide toj prviot i iskreno mislam deka prviot se pamti cel zivot...sepak na nego si mu ja dala svojata nevinost...i toa se pamti...9barem taka vikaat)zs posle toa nema vrakanje nazad pak da bides nevina....