Жени - зошто ви значи првиот сексуален партнер?

~*~

Првиот сексуален партнер ... после време, некако не ми прави голема разлика, едноставно сум била во таков момент со таа одредена личност за да се случи.
Можеби пред тоа сум размислувала многу за тоа, сега ... не го гледам како ПРВ со капс лок, туку само како човек со кој сум била доволно блиска.:toe:

И да тече и да не тече, се познава дали и е прв! Треба некој да е стварно смотан да не примети дотолку :uvo: така да ^^^magde^^^ сепак нема да можеш да скриеш :smir:

Ако не се сеќава на мене сељанка најголема е.
Таков секс не се заборава.
Кога и се сипав.. Што да ви кажувам.
Прво имавме муабет, дај ми ма.
Не бе. И велам дај ми малце, само главичката.
Не бе.
Дај убаво ќе ти биде.
Па и за цицка ја фатив тука се опушти, претходно само за рака.
И после сум ја залапал и кога ми дае.
Сум ја шинал од ебење едно сигурно минута, минута ипол, може и две.
Она на мене.

НЕ се потресувам и не се ни трудам да размислувам за првиот пат.Во тој момент сум била со таа личност и сум сметала дека е тоа правилен потег.Не сум гледала дека ќе останеме цел живот заедно затоа што тоа се ретки случаи.Но тоа е минато и толку и нема што да се потресувам околу тоа.Си ја гледам сегашноста и иднината.

Ke go pamtam ama na odbiven nacin bez razlika kakvo zadovolstvo mi pruzil....ako ne go sakam...
Е како така ќе го памтиш, а на одбивен начин?
Тој ти бил прв, и сигурно сте се сакале, и штом си свршила 4-5 пати типот не треба да го заборавиш дефинитивно туку да го памтиш по еден од најдобрите проводи.:wink:

Е како така ќе го памтиш, а на одбивен начин?
Тој ти бил прв, и сигурно сте се сакале, и штом си свршила 4-5 пати типот не треба да го заборавиш дефинитивно туку да го памтиш по еден од најдобрите проводи.:wink:

Gledas deka me svati sepak deka ne e se vo seksot deka sepak treba da ima i custva.:je: :je:

Зошто мислиш дека нема да дознае дека ти е прв ако не му кажеш?
znaci ne sakam pred da bidne nesto on da znae...podobro neka si misli deka sum imala iskustvo,mislem deka poveke bi se trudel a i ne bi uzival dovolno zs bi mislel na toa da ne me boli(deka prv pat) ,a zs da doznae...ja ke se trudam da ne mu pokazam...ova se razbira ako ne sum vo dolga vrska so nego,zs ako ideme podolgo ja sigurno nema da go lazam deka sum se onadela...vo sekoj slucaj poveke bi mi znacel onoj sto e podobar nego prviot...

A со крвта што ќе тече шо правиме? Или не знаеше дека тече крв:uvo:
ne sekogas tece krv...ubavo ti pisa ex machina...a i moze prv pat da mi bide vo voda...kaj ke ja primeti krvta:D

Напишано од don PASCAL
а ако ти дал добро СЕКС задоволство и си свршила 4-5 пати за бреме од 1 негова тура тој ке го памтиш ли ????:toe: :toe:
exatelly my point...poveke ke go pamtam ovoj nego prviot so koj najverovatno ke me boli(dajboze da ne me boli ama to e to)...bolkata se zaborava,zadovolstvoto ne:)

dobro be vie napravivte ko kilo krv da tece ne edna kapka duri i ne se primetuva,a dali boli kaj kogo kako.licno prviot bi go pamtela zs na nego sum ostavila eden period od mojot zivot i sigurno ke go pamtam kako sto go pamtam i prviot baknez i sl.

Наравучение за жените : Секој Нареден е подобар од Претходниот :smir: ( бидејќи ви е втор ) :pos2:

Zosto.....zatoa sto toj ke bide toj prviot i iskreno mislam deka prviot se pamti cel zivot...sepak na nego si mu ja dala svojata nevinost...i toa se pamti...9barem taka vikaat)zs posle toa nema vrakanje nazad pak da bides nevina....

DA ALI NIKOJ NEMA DA BIDE KAKO PRVIOT....NE ZA DJBE VIKAAT PRVIOT SE PAMTI CEL ZIVOT A TIE POSLE NEGO NE............
Наравучение за жените : Секој Нареден е подобар од Претходниот :smir: ( бидејќи ви е втор ) :pos2:

Zosto.....zatoa sto toj ke bide toj prviot i iskreno mislam deka prviot se pamti cel zivot...sepak na nego si mu ja dala svojata nevinost...i toa se pamti...9barem taka vikaat)zs posle toa nema vrakanje nazad pak da bides nevina....
Сигурна си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom